Nieuwe Dinerkaart

Per 5 april werken we met een nieuwe dinerkaart. Een kaart vol gerechten die de overvloed van de lente vieren. Met fonkelnieuwe gerechten en hadden we al gezegd dat we een kindergerecht hebben?

Onze kaart wisselt tweewekelijks, klik hier voor de actuele gerechten:
Dinerkaart in pdf

Klik hier voor de drankkaart:
Drankkaart in pdf


Wij serveren het diner dinsdag tot en met zaterdag van 17.30 - 20.30 uur. 

Kies uit onderstaande gerechten of vraag naar het wisselend 3 gangen verrassingsdiner van de chef. Prijs: € 33,-.

Voorgerecht


  • Wisselend voorgerecht van de chef
    7,20
  • Geitenkaaskroketjes met bloemkoolcrème, rode appel en hangop met kruiden
    7,20
  • Salade Op Hodenpijl met rauwkost, croutons, gekookt ei, Goudse opleg kaas en knoflookmayonaise
    7,20
  • Salade van geroosterde biet en wortel, Bergens Blonde kaas en honingdressing
    7,20
  • Hartige groententaart & salade
    7,20
  • Soep van de dag
    6,70

Hoofdgerecht


  • Stalgerecht: Rund- of varkensvlees met seizoensgroenten
    21,00
  • Wilde gans uit Midden-Delfland met seizoensgroenten
    21,00
  • Moestuingerecht: vegetarisch gerecht met seizoensgroenten
    19,00
  • Hartige groentetaart met salade
    14,00
  • Salade 'Op Hodenpijl' met rauwkost, croutons, gekookt ei, Goudse oplegkaas en knoflookmayonaise
    14,00
  • Kindergerecht: gehaktballetjes of groentetaart met groenten en geroosterde aardappeltjes
    11,00

Dessert


  • Wisselend dessert van de chef
    7,20
  • Meloen panna cotta
    7,20
  • Crème brûlée
    7,20
  • Lokale kazen met huisgemaakte zoetigheid
    7,20