Dinerkaart


Januari-actie: bij elk driegangendiner serveren we een extra tussengerecht

Wij serveren het diner dinsdag tot en met zaterdag van 17.30 - 20.30 uur. Onze kaart bestaat uit een selectie voorgerechten, hoofdgerechten (Wilde gans, stal- of moestuingerecht) en nagerechten.

Lees hier de recensie over ons diner door de Buik van Rotterdam.

Kies uit onderstaande gerechten of vraag naar het wisselend 3 gangen verrassingsdiner van de chef. Prijs: € 33,-.

Voorgerecht


  • Wisselend voorgerecht van de chef
    7,20
  • Salade van gepofte biet, zachte geitenkaas & walnoten
    7,20
  • Soep van de dag
    6,70
  • Hartige groententaart & salade
    7,20

Hoofdgerecht


  • Stalgerecht: Rund- of varkensvlees met seizoensgroenten
    21,00
  • Wilde gans uit Midden-Delfland met seizoensgroenten
    21,00
  • Moestuingerecht: vegetarisch gerecht met seizoensgroenten
    19,00
  • Kindergerecht: gehaktballetjes of groentetaart met groenten en geroosterde aardappeltjes
    11,00

Dessert


  • Wisselend dessert van de chef
    7,20
  • Kwarkbavarois, kletskop en meringue
    7,20
  • Crème brûlée
    7,20
  • Lokale kazen met huisgemaakte zoetigheid
    7,20