Onze dinerkaart staat vol gerechten die de smaken van het seizoen vieren.
Onze kaart wisselt maandelijks.
Wij serveren het diner van dinsdag tot en met zaterdag van 17.30 – 20.30 uur.
Kies uit onderstaande gerechten of vraag naar het wisselend 3 gangen verrassingsdiner van de chef. Prijs: € 37,50.
Aanraders Op Hodenpijl
Verrassings 3-gangenmenu van onze chef
37,50
Wildmenu 3-gangen (indien voorradig)
39.50
Voorgerecht: Carpaccio van ganzenborst met appelchutney, gerookte amandelen en paddenstelenmayonaise. Hoofdgerecht: Hazenpeper met knolselderijpuree, rode kool, spruiten en peperkoeksaus Dessert: Stoofperentiramisu
Voorgerecht
Soep van de dag
7,90
Boerenbrood met smeersels voor 2 personen
6,20
Boerenbrood met smeersels voor 4 personen
12,20
Rouleau van biet gevuld met bietentartaar, kruiden bulgur, mierikswortel mayonaise en mosterdsla. Dit gerecht is uit te breiden met gerookte gans.