Skip to main content

Historie

Van kerk tot landgoed

Op Hodenpijl is een voormalige kerk. Het gebouw stamt uit 1840. Architect J. Rodenburg tekende voor de neoclassistische stijl. Het eerste kerkje dateert uit 1757 en werd gebouwd aan de overzijde van het water, aan de zijde van de Tramkade. Gezegd wordt dat schilder Johannes Vermeer hier is getrouwd met Catherine de Bolnes.

Filosofie

ONT-MOETEN, ONT-DEKKEN EN ONT-WIKKELEN

Na een intensieve verbouwing opende een volledig gerestaureerd Op Hodenpijl haar deuren in 2007. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot cultuurkerk, restaurant en een centrum voor gezondheid en welzijn. Een plek waar onze gasten elkaar kunnen ontmoeten, waar je nieuwe dingen kunt ontdekken en  waar ruimte is om je zelf te ontwikkelen.

Filosofie op Hodenpijl Schipluiden

Dirk en Tilly Post

Interview

Dirk en Tilly willen vooral plekken creëren voor bewuste levensgenieters. Plekken in het fraaie landschap van Midden-Delfland die de aandacht vestigen op de rust, de natuur en de ruimte. Met bedrijven waar je met aandacht aanwezig bent en nadenkt over wat je aanschaft of wat je in je mond stopt.

Nieuws

Ontdek al onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen Op Hodenpijl. 

Openingstijden

Wil je langs komen? Bekijk dan onze reguliere openingstijden en aangepaste openingstijden tijdens feestdagen. 

Veelgestelde vragen

Dringende vraag? Het antwoord vind je in onze FAQ’s.

Lees meer

AVG

Bekijk hier onze algemene voorwaarden, het annuleringsbeleid en hoe wij de privacy waarborgen. 

ANBI

Op Hodenpijl is een stichting met een ANBI status. Bekijk hier ons beleidsplan, de concrete invulling en de rapportage van dat jaar.