Skip to main content
april 2024

Workshop Fybromyalgie – Babette Meijer

In deze workshop maak je kennis met de kracht van het zelfgenezend vermogen van je eigen brein en de invloed die je daarmee kunt uitoefenen op je klachten. Je gaat naar huis met drie hypnotherapeutische oefeningen die je ook zelf thuis kunt doen, op een moment dat het jou uitkomt.
zondag 14 april
10:00 - 12:00
Pastorie 2e etage

The Madonna Codes – Patty Harpenau (GEANNULEERD)

Op zondag 14 april 2024 onthult Patty Harpenau de diepere betekenis achter de Madonna. "De Madonna is meer dan een beeld; het vertegenwoordigt de vrouwelijke ziel in iedere man en vrouw. Het is de adem van wijsheid," legt Patty Harpenau uit. Beleef een unieke zondagmiddag gewijd aan The Madonna Codes. Heb jij behoefte aan een buitengewone ervaring? Laat Patty Harpenau je op deze middag stap voor stap meenemen door de Madonna Codes, zodat je steeds meer gaat ontdekken waarom je hier bent, wat je hier te doen hebt, en hoe je je diepste verlangens kunt vervullen. Na deze inspirerende kennis zul je in staat zijn om zelf het Madonnepad te bewandelen, begeleid door de interactieve meditatie onder leiding van Patty.
zondag 14 april
14:00 - 16:30
Kerk

Lezing – George van Houts

Op woensdag 17 april is George van Houts te gast voor een lezing. Sinds de grote Financiële Crisis van 2008 onderzoekt George van Houts het banken- en geldstelsel. Via die weg kwam hij er achter dat de meeste verhalen die onze machthebbers en hun media over ons uitstrooien maar voor de helft waar zijn. Hun helft. En dat er een ander geschiedenis parallel loopt aan hun verhaal.
woensdag 17 april
20:00 - 22:00
Kerk

Meditatiesessie Body, Mind & Soul – Saskia Barendregt/Elan Coaching & Mindfulness

Een moment voor jezelf om weer bij jezelf thuis te komen, te ontspannen en energie op te doen door o.a. soft yoga (nieuw), yoga nidra, meditatie, mindfulness, aandacht voor de adem, visualisaties, heerlijke muziek én altijd een mooi verhaal om even bij stil te staan! Bij mooi weer gaan we naar buiten, waar het groen en stil is met uitzicht op de uitgestrekte weilanden.
vrijdag 19 april
09:30 - 10:45
Pastorie 1e etage

Concert The Wanderer (UITVERKOCHT)

Of je nu lekker op je stoel, op je meditatiekussen wilt zitten of lekker wilt liggen op je mat….. een intiem healing-concert van The Wanderer staat voor een dromerige beleving vol verbinding. Met de overtuiging dat muziek een medicijn is blijken deze sessies ontzettend intens en voelbaar te zijn.
zaterdag 20 april
20:30 - 22:00
Kerk

Aan tafel met Margreet – Margreet van Veen

Ken je het gevoel van het licht door het sleutelgat zien, maar niet weten waar de sleutel ligt? In het leven lopen wij wel eens tegen situaties aan die niet altijd even prettig zijn, of die niet altijd even gestroomlijnd lopen. Situaties die onzekerheid of angst oproepen of die om antwoorden of inzichten vragen.
zondag 21 april
14:00 - 17:00
Serre

Energetisch moestuinieren – Nicole van Ruitenbeek

Energetisch moestuinieren betekent moestuinieren door verbinding van jouw innerlijke levenskracht met die van de plant. Dit betekent : anders grondbewerken, anders planten en zaaien, anders oogsten en anders water geven. Meer samenwerking van mens en natuur, en meer opbrengst en meer arbeidsvreugde!
dinsdag 23 april
18:30 - 21:00
Pastorie 1e etage

Lezing Sjamanistisch opstellingen – Vincent Nijman

Vincent neemt je deze interactieve avond mee in de wereld van Sjamanistische opstellingen. De invloed die jouw geschiedenis (inclusief andere levens en je verbondenheid aan jouw familiesysteem) heeft op jouw gezondheid, je dagelijkse zijn en keuzes die je wel of niet maakt.  Op 22 mei verzorgt Arjen Lievers, bekend van de podcast met Jorn Luka, een lezing over German New Medicine® (GNM)
woensdag 24 april
20:00 - 22:00
Kerk
Geen activiteiten gevonden!
Meer laden

april 2024

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Events for 1st april
Geen activiteiten
Events for 2nd april
Events for 3rd april
Events for 4th april
Geen activiteiten
Events for 6th april
Events for 7th april
Geen activiteiten
Events for 8th april
Geen activiteiten
Events for 10th april
Events for 11th april
Events for 13th april
Geen activiteiten
Events for 14th april
Events for 15th april
Geen activiteiten
Events for 16th april
Geen activiteiten
Events for 17th april
Events for 18th april
Geen activiteiten
Events for 20th april
Events for 21st april
Events for 22nd april
Geen activiteiten
Events for 23rd april
Events for 24th april
Events for 25th april
Geen activiteiten
Events for 27th april
Geen activiteiten
Events for 28th april
Events for 29th april
Geen activiteiten
Events for 30th april
Events for 4th mei
Events for 5th mei

Expositie maart/april

Dirk den Hoed

In maart en april zijn de werken van Dirk den Hoed  te zien in de kerk Op Hodenpijl.

Een schilderij is als de wereld.
De kleuren, de emoties, de zoektocht.
Met schilderen zet je de wereld naar je hand
Een nieuwe wereld, jouw wereld.

Wat Dirk den Hoed vooral bezig houdt bij het schilderen is de factor ’toeval’. “Ik vind dat een prachtig mooi interessant gegeven. Ik hou niet van vooropgezette uitgedokterde plannen, eindeloze voorstudies etc. Mijn gedachten en penseelstreken worden graag geïnspireerd op wat er op het doek ontstaat. Het moet een gevecht worden op leven en dood, kleuren, vormen en afbeeldingen moeten elkaar bekampen wie de sterkste is en wie zal overleven, met mij slechts als regisseur.”


Voor meer informatie over Dirk den Hoed, zie www.dirkdenhoed.nl

Bezoek de expositie

De expositie is tijdens reguliere openingstijden te bezichtigen. I.v.m. diverse activiteiten in de kerk is het niet altijd mogelijk om tijdens openingstijden de expositie te bezichtigen. Kom je speciaal voor de expositie? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Wil je graag in de kerk exposeren?

In de kerk van op Hodenpijl hangt elke maand een nieuwe expositie. De expositie is tijdens openingstijden te bezichtigen mits er geen activiteit in de kerk plaatsvind.

Wekelijks bezoeken zo’n 1500 mensen Op Hodenpijl.

Op Hodenpijl is In 2018 uitgegroeid tot restaurant, cultuurkerk, trouw- en rouwlocatie, centrum voor gezondheid en welzijn, vergaderplek en boerderij. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ontdekken wie ze zijn en wat zij willen en waar ze zich bewust kunnen worden van hun kracht en talent.

In de voormalige Kerk heeft de preek van de pastoor plaats gemaakt voor concerten, lezingen, seminars, bruiloften en uitvaarten. Het is een plek waar je in ongedwongen sfeer kan ontdekken, ervaren en genieten. Van kleine intieme concerten, genieten van de stilte of juist de mooiste dag van je leven ervaren. Op het moment dat je bij Op Hodenpijl binnenstapt voel je dat dit een krachtige plek is waar gezonde voeding, bewustwording en spiritualiteit centraal staan.

Deze filosofie is ook terug te vinden in de exposities die in de kerk te bezichtigen zijn. Het is esoterische kunst met vaak een spirituele kijk op het leven. Meditatief, intuïtief en dynamisch.

Wil je graag in de kerk exposeren? Dan nodigen wij je uit om werk in te sturen (niet via mail, maar via we-transfer) naar info@ophodenpijl.nl inclusief bio, motivatie en naw-gegevens. Wij benaderen je als we interesse hebben in jouw expositie. Dit kan soms een tijdje duren, vanwege het hoge aanbod.