Skip to main content

Loofwerk

gevestigd op het terrein van Levenslust

LOOFWERK is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis.

Loofwerk is de biologische bloemenkwekerij en werkplaats van landschapshistoricus Mariette Kamphuis, sinds 2016 gevestigd op landgoed Op Hodenpijl (naast de pastorietuin).

Het Loofwerk-bloemenveld en werkplaats bewegen met de seizoenen mee en volgen de intense en vluchtige schoonheid van kiemen, groeien, bloeien en verval. Belangrijke focus is een duurzamere bloementeelt en bloemsierkunst.

Loofwerk levert biologische bloemen en maakt – lente, zomer, herfst & winter – bloemwerk op maat voor lief & leed en voor bijzondere locaties, events & styling. Ga je iets vieren op Op Hodenpijl of neem je juist afscheid van een geliefde? Wij zorgen graag voor de bloemen.

Loofwerk staat mei-oktober wekelijks en tijdens jaarfeesten op de Rotterdamse Oogstmarkt (Noordplein) met biologische bloemen, planten & botanical gifts. Op vrijdagen is vaak ook de werkplaatswinkel op Op Hodenpijl open 11.00-17.00. Welkom!

Geïnspireerd door het bloemenveld werkt Loofwerk samen met andere makers, kunstenaars en ontwerpers aan producten, workshops en evenementen die de wereld mooier & milieuvriendelijker maken: GROWING FLOWERS, ART & CRAFTS.

Onze bloemen- en tuinzepen, herbariumvazen en zadencollectie vind je ook in de winkel van Op Hodenpijl. Onze workshops en rondleidingen vind je in het programma van Op Hodenpijl.

Voor meer informatie:
www.loofwerk.nl
Mariette@loofwerk.nl
https://www.instagram.com/loofwerk/