Vergadering & workshop

Duurzaam samenkomen op een groene locatie? Op Hodenpijl biedt  de Serre, de Zolder, De Yurt en de Pastoriekamer aan voor trainingen, workshops en vergaderingen.

Lees meer

Conferentie & voorstellling

In de voormalige Kerk kun je terecht voor bijeenkomsten tot 250 personen. De ruimte beschikt over beamer en spreekinstallatie. Tussendoor lunch je in het restaurant.

Lees meer

Rouwen

De rust van de Kerk biedt mogelijkheden voor een passend afscheid van een dierbare. Na de ceremonie is het mogelijk om in het Restaurant een samenzijn te organiseren.

Lees meer

Trouwen

Geef elkaar het ja-woord in de gerestaureerde voormalige Kerk. En vier het huwelijk met een toast in ons biologisch Restaurant. Maak er een mooi feest van met een driegangen menu!

Lees meer

Herberg

In een sfeervol boeren woonhuis is Herberg Op Hodenpijl gevestigd. Ouderwets gezellig logeren, zonder afleiding van TV, pc of I-pad. lekker slapen midden in de polder.

Lees meer

Diversen

Wil je de Pastoriekamer huren voor een privédiner? Of een keer exposeren? Of heb je interesse in een wandeling op het bloten voetenpad? Voor overige zaken kijk hier.

Lees meer