Trouwen

Ja-woord, receptie & diner

Landgoed Op Hodenpijl biedt een uniek en landelijk decor voor het vieren van jullie bruiloft. Maak van jullie dag iets bijzonders en geef elkaar het ja-woord in de prachtige kerk. 

De kerk uit 1840 is volledig gerestaureerd en teruggebracht naar originele staat. De kerk heeft het geloof ingeruild voor licht en liefde. Er is in de kerk ruimte om tot 250 gasten te verwelkomen. In de kerk staat een vleugel waar prachtige stukken op gespeeld kunnen worden. Daarnaast is er ook een geluidsinstallatie aanwezig om jullie bruiloft zo persoonlijk en intiem mogelijk te maken.

Taart, borrel, diner
In het restaurant kan je binnen of buiten een landelijke bruiloft vieren in de stijl van Op Hodenpijl: lokaal, gezond en ontspannen. Na de receptie is het mogelijk om ons restaurant of onze pastoriekamer, exclusief te reserveren voor een 3- of 4 gangen diner. Het restaurant biedt plaats aan maximaal 150 personen. Dineren kan tot maximaal 100 personen. Bij goed weer is het mogelijk om onze groene tuin erbij te betrekken. De tuin verleent zich prachtig voor een feestelijke borrel na de ceremonie. Een feestavond of het diner kan romantisch omlijst worden met akoestische muziek.

Op Hodenpijl is niet geschikt voor dansfeesten of versterkte muziek.

De gerechten die in onze keuken bereid worden, zijn gemaakt met seizoensproducten, supervers, van lokale leveranciers en uit eigen tuin, kas of stal. Alle producten zijn bereid met respect voor mens, dier en natuur.

Bruidstaart
Zelf je bruidstaart kiezen kan (tip: Theo Hoek), eigen catering organiseren is niet mogelijk.

Het restaurant is geschikt voor het organiseren van een feest met koffie, lunch, buffet of borrel, allemaal op basis van biologische en/of streekproducten. De ruimte biedt plaats aan 150 personen. Dineren kan tot 100 personen. Bij goed weer is het mogelijk uit te wijken naar de tuin. De ruimte leent zich goed voor een romantisch diner met uitzicht op de polder en is niet geschikt voor dansfeesten of versterkte muziek. 

Houd rekening met: Wij bieden ruimte voor een burgerlijk huwelijk. Voor een trouwambtenaar dien je contact op te nemen met de gemeente Midden-Delfland.

Bruidsboeket of bloemwerk
Loofwerk ontwerpt en maakt de florale aankleding van bijzondere momenten en locaties.  Kiezen voor Op Hodenpijl is ook een keuze voor bijzonder en duurzaam. Graag creëert Loofwerk  jouw keuze met even duurzaam en bijzonder bloemwerk, aangepast aan jullie wensen en met bloemen rechtstreeks van het veld: bruidsboeketten, tafelarrengementen, styling van de kerk en andere ruimtes. 

Inspiratie opdoen

(foto: Marlies Dekker)

Wil je hier jouw bruiloft vieren? Neem contact op met Simone de Visser; 015-3801840.

Meer weten? Vraag het ons


© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.