Trouwen

Ja-woord, receptie & diner

Maak van jullie dag iets bijzonders en geef elkaar het ja-woord in de prachtige kerk. Het is mogelijk een beamer, scherm en vleugel te huren. Ook beschikt de ruimte over een geluidsinstallatie.

Taart, borrel, diner
Je kunt de huwelijksvoltrekking uitbreiden met  koffie & thee, receptie, lunch en/of  een diner in ons biologisch restaurant. Hier kun je binnen of buiten een bourgondische bruiloft vieren in de stijl van Op Hodenpijl: eenvoudig, gezond en ontspannen. Verwacht geen rennende obers met Jus d’orange en bitterballetjes, onze medewerkers serveren vanuit een buffet gezonde sappen, biologische bieren, prosseco en huisgemaakte taart, biologische gehaktballetjes of warme quiche.

Bruidstaart
Zelf je bruidstaart kiezen kan (tip: Theo Hoek), eigen catering organiseren is niet mogelijk.

Het restaurant is geschikt voor het organiseren van een feest met koffie, lunch, buffet of borrel, allemaal op basis van biologische en/of streekproducten. De ruimte biedt plaats aan 150 personen. Dineren kan tot 100 personen. Bij goed weer is het mogelijk uit te wijken naar de tuin. De ruimte leent zich goed voor een romantisch diner met uitzicht op de polder en is niet geschikt voor dansfeesten of versterkte muziek. Akoestische muziek is mogelijk na 20.30 uur.

Houd rekening met: Op Hodenpijl is ook een restaurant en kan daarom niet in zijn geheel afgehuurd worden. Wij bieden ruimte voor een burgerlijk huwelijk. Wij zijn een locatie, het huwelijk zelf regel je met de gemeente Midden-Delfland.

Bruidsboeket of bloemwerk
VELD & VAAS ontwerpt en maakt de florale aankleding van bijzondere momenten en locaties.  Kiezen voor Op Hodenpijl is ook een keuze voor bijzonder en duurzaam. Graag voltooit VELD & VAAS  jouw keuze met even duurzaam en bijzonder bloemwerk, aangepast aan jullie wensen en met bloemen rechtstreeks van het VELD: bruidsboeketten, tafelarrengementen, styling van de kerk en andere ruimtes. Meer info: www.veldenvaas.nl

Inspiratie opdoen

(foto: Marlies Dekker)

Wil je hier jouw bruiloft vieren? Neem contact op met Sylvia Rog; 015-3801840 of sylvia@ophodenpijl.nl

Meer weten? Vraag het ons