Groepen

Voor groepen groter dan 9 personen

Ons restaurant is geschikt voor het organiseren van een feest, uitvaartceremonie, jubileum of verjaardag met koffie, lunch, borrel of diner, allemaal op basis van biologische en/of streekproducten. 

Voor onderstaande mogelijkheden, dien je te reserveren.

Keuzemenu 3 gangendiner
Ook voor het diner bieden we voor groepen tussen de 9 en 20 personen een keuzemenu. Bij binnenkomst kun je bij elke gang kiezen uit 2 gerechten. Het arrangement is inclusief drankjes en koffie of thee na afloop. Prijs: € 51,75. Dit arrangement is eventueel ook te bestellen met dranken op nacalculatie. 

Arrangement voor lunch en diner
Naast de keuzemenu’s hebben we voor lunch en diner diverse andere arrangementen voor groepen vanaf 9 personen. Deze arrangementen zijn inclusief dranken. Wij vertellen je graag  meer hierover telefonisch of per mail. 

Dinerbuffet
Onze specialiteit voor groepen vanaf 25 personen zijn de buffetten. Afhankelijk van het seizoen bereiden onze koks een biologisch buffet met vier warme gerechten, salade en brood. Wij kunnen tot maximaal 100 gasten een buffet aanbieden. Prijs inclusief drankjes: vanaf € 44,50.

Keuzemenu lunch
Voor groepen tussen de 9 tot 20 personen werken wij met een keuzemenu. Bij binnenkomst kun je kiezen uit een vast aantal lunchgerechten. Hiervoor hanteren wij een aparte kaart. Dit menu is exclusief dranken. De prijs is afhankelijk van de gerechten en de dranken. 

Proeverijen
Vanaf 9 personen is het mogelijk om een Proeverij aan te bieden. De Proeverij bestaat uit een selectie van Op Hodenpijl-lekkernijen met onbeperkt thee, koffie en sappen met gerechten als hartige groentetaart, soep, appeltaart en cake. Ideaal voor het vieren van een verjaardag, jubileum of bedrijfsuitje. Dit arrangement is ook verkrijgbaar met alcoholische dranken. Prijs: vanaf € 24,50.

Borrel
Iets te vieren? Wij bieden feestelijke borrelarrangementen voor iedere gelegenheid op basis van een uurtarief per persoon. Geserveerd met kruidige noten en lokale kazen. Eventueel uit te breiden met huisgemaakte warme of koude hapjes. Op Hodenpijl schenkt geen frisdranken, maar fruitsappen in alle soorten en smaken. 

Interesse? Op zoek naar meer mogelijkheden? Bel 015-380 1840 of vul het formulier in.

Meer weten? Vraag het ons