Skip to main content

Mirjam Spoelstra

Powerhypnose

Ieder mens is uniek. Daarom zijn de diensten die Mirjam levert maatwerk. Zij kiest die technieken die het beste passen bij de achtergrond en het karakter van de cliënt. In het algemeen is de ervaring dat er gemiddeld drie tot vijf sessies nodig zijn om een optimaal resultaat te halen. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van de behoefte van de klant. 

Hoe ziet de aanpak van de sessies eruit?
​We starten met het verkennen van de emoties en gevoelens die leiden tot jouw probleem. Op basis hiervan kies ik een set hypnosetechnieken, die het best aansluiten op de situatie. Regressie is een van de hypnosetechnieken die ik vaak gebruik. Met deze techniek gaan we op zoek naar de oorsprong van de klachten. Een oorsprong die mensen vaak zijn vergeten of niet in verband brengen met de klachten die zich nu openbaren. Eenmaal gevonden zet ik andere technieken in om mensen op een andere manier naar de situatie te laten kijken, waardoor negatieve gevoelens sterk afnemen of verdwijnen. Regressie is heel effectief om de meest uiteenlopende angsten en klachten te behandelen.

Uit ervaring blijkt dat cliënten toch snel 3 tot 5 sessies nodig hebben namelijk:
– 1e sessie kennismaking met elkaar, intakegesprek en kennismaking met Hypnose; 
– 2e sessie: naar de kern van het probleem en dit met wortel en al verwijderen; 
3e sessie: de laatste eventuele restjes wegwerken.

​Soms komt het voor dat mensen meerdere klachten of trauma’s hebben. In dat geval, zijn in de regel, meer dan 3 sessies nodig. 

Over Mirjam
Mirjam Spoelstra is Master Hypnotherapeut, Master Scientific Hypnosis, EMDR specialist en Matrix Practitioner. ‘Wat mij onderscheid van andere therapeuten is dat ik maar één cliënt per dag behandel. Ik wil namelijk maximale aandacht kunnen bieden en per sessie een zo goed mogelijk resultaat kunnen realiseren.’  Ik ben zeer goed opgeleid en persoonlijk getraind door onder andere de Amerikaanse Goeroe Hypnotherapeut Tom Silver, Edwin Selij (Van Hypnose Instituut Nederland) en Ingrid Stoop (Matrix Methode).

Reviews vind je hier. 

Kosten
Losse sessie: € 250,- 
3 sessies: € 650,-
5 sessies: € 995,-
De sessies duren gemiddeld 1,5 – 3 uur. 

Tijd
In overleg. 
Locaties: Op Hodenpijl – Schipluiden; Waterlinie 13 – Muiden; Online
Aanwezig: dagelijks (ma t/m vrij). 

Email: info@hypnosepraktijksubconscious.nl
Website: www.hypnosepraktijksubconscious.nl
Telefoon: 06-22385091

Mieke de Gunst

Transformeren van blokkades en beperkende overtuigingen (regressie & reïncarnatie)

Loop je vast in je leven? Heb je het gevoel dat het niet stroomt? Dat iets of iemand je tegenhoudt? Het gevoel dat er meer mogelijk is maar het komt er niet uit? Mieke begeleidt jou bij het transformeren van blokkades, beperkende overtuigingen en onverwerkt trauma uit de voorouderlijke lijn of vorige incarnaties. 

Blokkades, beperkende overtuigingen, angsten, oude patronen: we hebben er allemaal last van. Maar wat als het je weerhoudt om in beweging te komen en te leven vanuit je hart?

Ze hebben je veel gebracht. Vroeger. Om het leven aan te kunnen. Nu zit het je vaak alleen maar in de weg. Nu werkt het overlevingsmechanisme niet meer voor je. Maar juist tegen je.

Heb je je weleens afgevraagd waar en waarom jouw blokkades en problemen zijn ontstaan? Dat de oorzaak kan liggen in onverwerkt verleden van je voorouders?

Een duik in je familiegeschiedenis kan voor veel opheldering zorgen…

Grootouders die de oorlog hebben meegemaakt. Ouders die gebukt gingen onder de invloed van de kerk of dingen die je zelf in je leven hebt meegemaakt. Gebeurtenissen waar nooit over gesproken werd. Generatie op generatie. 

Dit soort trauma’s gaan niet weg door er voor weg te kijken, er niet over te praten. Het laat zich steeds weer zien totdat je ze verwerkt en het verhaal achter de trauma’s verteld mag worden.

Wil je aan de slag met het trauma van jouw voorouders? Zodat het bij jou weer gaat stromen en je meer kunt genieten van het leven? Mieke begeleidt je op krachtige en liefdevolle wijze in een persoonlijke sessie.

Mieke is opgeleid door Maarten Oversier in voorouderlijk werk, regressie & reïncarnatie therapie. In haar sessies gebruikt ze ook technieken (healing, transformatie, EFT, innerlijk kind werk, NLP, systemisch werk) die zij o.a. geleerd heeft bij Robert Bridgeman.

Kosten
€ 150,- per sessie. Een sessie duurt 1 uur en 30 minuten. 

Tijd
Sessie 1: 10.00 – 11.30 uur
Sessie 2: 12.30 – 14.00 uur
Sessie 3: 15.00 – 16.30 uur

Aanwezig op maandag. 

Reserveren
Aanmelden kan door hier te klikken.

Email: mieke@droom-beeld.nl
Website: www.droom-beeld.nl

Esther Geskus

VOOROUDERLIJK WERK (REGRESSIE & REÏNCARNATIE THERAPIE), SURRENDER MASSAGE & CHAKRA FLOW

Voorouderlijk werk sessie
Therapeutische transformatieve sessies, waarbij het helen van de voorouderlijke lijnen, familie trauma en karma centraal staan. 

Esther Geskus begeleidt jou bij het helen van de voorouderlijke lijnen, karma en trauma uit vorige incarnaties. 

We onderzoeken de verbanden tussen jouw klachten, aandoeningen, punten waarop je vastloopt e.d. en wat daaraan ten grondslag ligt in de lijnen van jouw voorouders en vorige incarnaties. 

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat een klacht of aandoening te maken kan hebben met een onverwerkt verleden? Ken je dat gevoel dat je verdriet, boosheid, angst of bepaalde overtuigingen bij je draagt die niet van jou lijken te zijn. 

We hebben allemaal trauma opgeslagen in ons systeem. Soms al bij de geboorte, in de kindertijd, of later in dit leven. Maar wist je dat ook via je familielijnen trauma aan jou kan worden doorgegeven? En dat je mogelijk ook karmisch trauma bij je draagt uit vorige levens? We duiken samen in jouw familielijnen om heling te brengen in de afgelopen generaties, in jouw leven en de komende generaties.

*******************************************************************************
Surrender massage & Chakra Flow
Wil jij beter contact met jouw lijf? Maar ervaar je spanning en blokkades in je lichaam, heb je stress, leef je veelal vanuit je denken, vanuit je hoofd Wil je leren aanraking écht te ontvangen,., te ontspannen, helemaal in je lijf zakken en de energie weer laten stromen..

We starten met de chakra flow.
Ik neem je mee in een prachtige practice om de doorstroom en energie in je chakra’s te balanceren en activeren. Laat je ademhaling en lichaam je meevoeren door de chakra’s, op bijpassende muziek en activeer de energiestroom in je lichaam.

Surrender..Terwijl de energie zachtjes door je lijf circuleert mag je je overgeven aan liefdevolle aanraking. De Surrender Massage is een helende lichaamsmassage afgestemd op wat jij mag ontvangen in dat moment. Bijzonder aan deze massage is dat deze uitgevoerd wordt op de grond. Op een heerlijk zacht matrasje uiteraard. Met etherische oliën en muziek waarbij je je over kunt geven aan het moment. 

Over Esther:
Esther volgde onder andere opleidingen bij Maarten Oversier, Robert Bridgeman en Altazar Rossiter. Met een toolbox vol methoden begeleidt ze je met liefde en zachte kracht,  zodat jij weer je authentieke ik kunt zijn en weer flow in je leven kunt ervaren.

Kosten
€ 150,-

Tijd

10.00 – 11.45 uur Sessie 1
12.30 – 14.15 uur Sessie 2
15.15 – 17.00 uur Sessie 3
18.30 – 20.15 uur Sessie 4

Aanwezig op: woensdag

Telefoonnummer: 06-54258755
Email:
 shift@es-energy.nl
website:www.es-energy.nl

Babette Meijer

Hypnotherapie praktijk Diamind

Je onbewuste weet als geen ander, waar een bepaalde angst, stemming, lichamelijke klacht, copingmechanisme of zelfbeeldissues vandaan komen. Door een beroep te doen op je onbewuste en het zelfgenezend vermogen van je eigen brein, kun je tot de kern van jouw klachten komen en deze op een dieper niveau behandelen.

Diamind is een samentrekking van diamant en mind en verwijst naar de rijkdom van de eigen geest. Het is juist die rijkdom, waar ik in de behandeling gebruik van maak: het zelfgenezend vermogen van het eigen brein en het gebruik van het onbewuste.

Je onbewuste vergezelt je al vanaf je prilste begin. Je onbewuste weet dan ook als geen ander, waar bepaalde angsten hun oorsprong hebben, of waardoor het zaadje van somberheid of onzekerheid gepland zijn. Door een beroep te doen op je onbewuste, en er op te vertrouwen dat jouw onbewuste weet wat er nu nodig is, kun je tot de kern van de oorsprong van jouw klachten komen en deze op een dieper niveau behandelen.

Babette kijkt verder dan alleen de klacht waarmee je komt; zij kijkt naar jou als persoon in zijn geheel en maak daarbij o.a. gebruik van de volgende hypnotherapeutische en psychosociale behandelvormen:

Innerlijk kindwerk, Tijdllijnen, Regressie, Progressie, Ankeren, Werken met oppositiedelen, Kinesthetisch werken met (persoonlijkheids)delen, Dromen, Werken met hogere waarden, Pijnveranderingstechnieken, Associëren en Dissociëren, Zelfhypnose, Ademhalingsoefeningen, Ontspanningsoefeningen, Losmakingstechnieken en -rituelen, Traumatechnieken waaronder Imaginair rescripten, DRT, driepuntsdissociatie e.a., EFT (Emotional Freedom Techniques) cognitieve gedragstherapie, RET en bijv. hartcoherentietechnieken.

Is de tijd rijp voor verandering? Mail of bel dan voor afstemming of check de website voor meer behandelmogelijkheden.

Kosten
€ 120,- per sessie. Een sessie duurt 1,5 uur .

Tijd
Donderdag: 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur 

Aanwezig op: donderdag en vrijdag

Email: info@praktijkdiamind.nl
website: www.praktijkdiamind.online

Saskia Barendregt-Dekkers

Van burn-out naar burn-in!

Saskia Barendregt-Dekkers biedt met haar praktijk voor persoonlijke coaching een helpende hand bij het voorkomen en herstellen van overmatige stress en burn-outklachten, maar ook voor het duurzaam verbeteren van je vitaliteit, plezier en geluk. Trainingen en workshops op het gebied van stressregulatie, balans, zingeving, vitaliteit en geluk.

Coaching bij overmatige stress of burn-out
Mocht jij last hebben van te veel stress of een burn-out, dan neem ik samen met jou jouw vitaliteit en levensstijl onder de loep. Het doel daarvan is om te kunnen herstellen en jouw energie en gezondheid op te bouwen. Daarna gaan wij samen op zoek naar de kern van jouw stress. Je gaat jouw niet helpende patronen ontdekken, herkennen en doorbreken, waardoor stress vermindert en sneller gereguleerd wordt. Ik zet in op het vergroten van jouw veerkracht en draagkracht door te werken aan jouw vitaliteit.

Coaching bij de weg naar een gelukkiger leven
Deze coaching is gebaseerd op de positieve psychologie, dit houdt in dat jij je gaat richten op jouw krachten i.p.v. de klachten door omdenken en oplossingsgericht werken. De coaching bestaat uit oefeningen in aandacht, actieve werkvormen en oplossingsgerichte gesprekken. Samen onderzoeken wij wat jij nodig hebt, wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn, hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen en hoe je dit in jouw leven kunt vormgeven.
Zodat jij weer in balans komt. Energie krijgt. En in je kracht staat!

 Wist je dat leven vanuit je hart oftewel bezieling het belangrijkst is om vitaal en gelukkig in het leven te staan.

Mindfulness & More
Naast persoonlijke coaching, kun je bij mij ook terecht voor workshops op het gebied van Mindfulness voor het vergroten van jouw levensgeluk, gezondheid en leven in het hier en nu.

Bewuster van jezelf door een combinatie van Mindfulness, ademwerk, oefeningen voor zelfinzicht, ontspanningstechnieken, yoga en kennis over meer in balans blijven, vitaler en gelukkiger in het leven staan. Iedere week heeft een ander thema.

‘Waarom ik doe wat ik doe’
Elan betekent met enthousiasme, ijver en flair je doel bereiken. Dit is de manier waarop ik mijn missie en passie uitdraag. Het vergroten en verspreiden van bewustzijn, compassie, vertrouwen, (mentale) gezondheid, geluk en vanuit je eigen kracht leven, is wat mij gelukkig maakt. De afgelopen 20 jaar bestonden uit het volgen van de opleidingen tot Mindfulnesstrainer, Gelukscoach en Stress en Burn-out coach bij Sonnevelt opleidingen. Trainingen/ cursussen op het gebied van psychologie, pedagogiek, trainer sociaal- emotionele ontwikkeling van kinderen, schematherapie, coachen, gesprekstechnieken, intensievespeltraining, heartfulness, mindful parenting , groei mindset, yoga, mediteren, hartcoherentie, ademwerk, hoog sensitiviteit en stress en burn-out. 

Kosten
Coaching: € 85,- per sessie van een uur
Aanwezig elke vrijdag vanaf 7 april 2023

Mindfulness & more: € 15,-
Data  7, 14, 21 april, 19, 26 mei, 2, 16, 23, 30 juni  Tijd: 09.30 – 10.45 uur

Mindful mamaochtend: € 40,-
Data 12 mei en 9 juni
Tijd: 09.15 – 11.15 uur

Relaxmodus ouder & kind: € 15,-
Datum: 11 augustus
Tijd: 09.30 – 10.45 uur

Aanwezig op: vrijdag (vanaf 7 april 2023) 

Voor reserveren en aanmelden: klik hier

Email: : info@elan-coaching.nl
Website: www.elan-coaching.nl 

Iris Inaya

LIGHTLANGUAGE LAB LIVE – THE ACTIVATING OR DEEPENING WORKSHOP & JAM

What if you would remember your soul’s way to communicate it’s light?

Iris Inaya invites you for a delicious and liberating workshop-serie.

This is for you, if you desire..

  • To explore the flow of your heart & soul’s expressions, your lightlanguage
  • To be part of a group AND be guided individually
  • To jam and have fun while we explore profound themes
  • To overcome ego-shizzl and increase trust and confidence

Lightlanguage Lab Live – the Activating Workshop & Jam 

For whom: For those who like to explore the adventure of ‘breaking thru’, finding the channel, or who would like to get it to flow easier. No experience needed.

Date: Saturday 11th March & 8th April

************************************************************************************
Lightlanguage Lab Live – the Deepening Workshop & Jam 

For whom: For those who like to deepen their familiarity in working with lightlanguage, exploring more expressions and play with it. Little experience needed.

Date: Saturday 25th March, 22nd April

Investment: € 77,- (per lab / incl. tea)
Time: 13:00 – 18:00 hrs (doors open at 12:45)

A few years ago, Iris Inaya started an international podcast (Resoul Rebels Radio -Lightlanguage Lab), to explore lightlanguage ‘and what to do with it?!’ By now she brings several workshops, ceremonies, one-to-one healingjourneys, (personalized) lightcode medicine artwork and much more. Check out www.resoulrebels.com to explore more.

She would love to be your tourguide and bring YOUR lightlanguage online:

  • In safe yet adventurous ceremonial playground.
  • Free from judgement, full of compassion
  • Making it fun to explore, using your child-like qualities.
  • Celebrating all our frequencies in a jam. So if you have, bring your instruments!

Spots are limited. Feel the call? Go to Hipsy to get your tickets: https://hipsy.nl/resoul-rebels

Iris Inaya
Tel: +31 6 24 89 39 84
Email: iris@resoulrebels.com
Website: www.resoulrebels.com

Consultruimte huren?

Op Hodenpijl verhuurt inspirerende praktijkruimtes voor verschillende holistische disciplines. Hier ontvang en werk je met je eigen cliënten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische specialisten.

Kijk op de pagina verhuur > workshop, vergaderen & consulten

Of neem contact op met Mark Romijn: 015-3801840 of mark@ophodenpijl.nl

Innerlijk werk

Team therapeuten

Op de zolder kun je terecht voor diverse sessies en consulten om dichter bij je authentieke zelf te komen. Het uitganspunt is om jou verder te helpen in het oplossen van bepaalde blokkades of je verder helpen met helen. 

Consultruimte huren?

Op Hodenpijl verhuurt inspirerende praktijkruimtes voor verschillende holistische disciplines. Hier ontvang en werk je met je eigen cliënten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische specialisten.

Kijk op de pagina verhuur > workshop, vergaderen & consulten

Of neem contact op met Mark Romijn: 015-3801840 of mark@ophodenpijl.nl

Damiën – Innercize

Body Re-Connect

Speels het zelf-herstellend vermogen vergroten door terug in je lichaam te komen. Sensorisch voelen door de lagen van je (energie-)lichaam middels fysieke, mentale, energetische en/of emotionele (bewegings-)oefeningen. Kom met jouw (hulp)vraag en groei!

Innercize gelooft in zelfgenezende kracht met lichaamsbeweging. Het levert veel kracht, energie en mogelijkheden tot ontwikkeling op. Zoals de naam Innercize al doet vermoeden, richten wij ons op het innerlijk werk om al jouw lagen te zien in haar ware grootte. 

Voor sessies 1 op 1 bieden we afgestemde Body Re-Connect trajecten aan om door alle lagen heen te werken. De trajecten zijn met name gericht op het vergroten van (veer)kracht, authenticiteit, energie, awareness en verkrijgen van inzichten door middel van ervaren, voelen en creëren.

Ook bieden wij verschillende trainingen aan voor groepen.

Ademhaling (Buteyko): Hier leer je over de werking en het toepassen van de Buteyko-methode.

EmotieWijs en GrensRijk: Waar (jouw) behoeften, emoties en grenzen centraal staan. Hier leer je hoe emoties vriendelijker voor je kunnen worden, wat de functie ervan is en hoe je ze in je voordeel kunt gebruiken. Oftwel beweging en emotie komen samen om nauwkeuriger te kunnen gaan voelen.

Als minder willen en meer zijn, minder blokkeren en meer ervaren, minder angst en meer creëren bij jou resoneert, dan zien wij jou bij het eerste moment daar. Je zult op een positieve manier worden geprikkeld en op een speelse manier worden uitgedaagd om meer contact te maken met jezelf en alle informatie in je. 

Afhankelijk van jouw hulpvraag kunnen er verschillende methoden/hulpbronnen (combinaties) worden ingezet: 
–       Ademcoaching (o.a. Buteyko, Trauma Release, Verbonden Ademhaling, Samurai) 
–       PSTT (PsychoSociale Trauma Training) 
–       TRE (Trauma Release Exercises) 
–       EFT (Emotional Freedom Techniques)
–       NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
–       Energetisch werk (sjamanisme)
–       Hypnose 
–       Conflictmanagement
–       Transformatief Coaching

Over Damiën: 
Ik heet Damiën; ondersteun elke dinsdag van 9.30 – 17.30 uur graag spelenderwijs vanuit intuïtie versterkt met cognitie. Invoelen en analyseren komen samen om jouw authenticiteit te vergroten. Hiermee kan jouw creatie binnenin nog meer gaan stralen naar buiten.

Kosten
Vanaf €125,- (sessie 1-1,5 uur / intake 2 uur)

Tijd
Op afspraak, tussen 9.30 – 17.30 uur
Aanwezig op dinsdag (vanaf 4 april)

Aanmelden en meer informatie:
Email: info@innercize.org
Website: www.innercize.me

Leonie Bolleboom

Soundhealing

Bij een soundhealing worden met behulp van ademtechniek en andere instrumenten als klankschalen, drum, gong, stem en andere percussie instrumenten je chakra’s weer geopend.

Leonie leest wat je lichaam nodig heeft. De instrumenten zorgen dat de energiebanen in je lichaam weer stromen door blokkades op te heffen. Emoties gaan vast zitten in je lichaam. Waar geluid trilling van lucht is, is de energie in je lichaam de trilling van het water dat door je lichaam stroomt. De trillingen van de instrumenten zorgen dat je lichaam en geest weer in balans komen.

Bij soundhealing zullen 1 tot 4 behandelingen nodig zijn om je blokkade(s) te verhelpen. Dit ligt ook aan de complexiteit van het probleem. 

De andere soundhealing is gebaseerd op zang en piano met af en toe een klankschaal of percussie instrument erbij. Ik zing door je lichaam en zie de blokkades. Ik zing daar doorheen en maak een balans in je lichaam. Wat aangesproken wordt is klaar om losgelaten te worden. Het dient niet langer in jouw lichaam en hoeft niet meer gedragen te worden.

Bij mindfulness zingen bespreken we eerst wat er geheeld mag worden. Je stem vertelt het verhaal over jou. Emoties die al lange tijd vast zitten zijn terug te horen in het gebruik van je stem. De emoties slaan zich namelijk op in je lichaam en je hebt je lichaam nodig om je stem te dragen, ze zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Alles is terug te horen en te lezen in je stem en lichaam.

Ik help je om jouw stem te vinden, door een balans te creëren in je lichaam en stem, de juiste energie te gebruiken om in je kracht te staan en om jou gedragspatronen zichtbaar te maken zodat je ze kan loslaten.

Biografie
Muziek was altijd mijn weg. Er ging geen dag voorbij dat ik niet zong, het was mijn redding, het maakte voor mij een balans in mijn leven. Als kind voelde ik feilloos aan wat iemand voelde en wat er nodig was. Ik heb voordat ik deze weg kon bewandelen een andere weg bewandeld niet ver hier vandaan. Ik ben naar de theateropleiding gegaan en vervolgens naar het conservatorium om muziekdocent, koordirigent en sing and songwriter te worden. Hoewel het mooi is om mijn liefde voor muziek te delen en anderen daarin deel te laten nemen en te ontwikkelen miste ik een bepaalde diepgang in mijn werk als ZZP’er. Ik heb ervoor gekozen om de pijn van anderen te verzachten. Door omscholing op intuïtief en energetisch valk kan ik nu echt mensen helpen om te leren luisteren naar hun lichaam en gedragspatronen zichtbaar te maken zodat wat niet meer dient, los te laten.

Kosten
€ 60,- per sessie. Een sessie duurt 45 a 60 minuten. 

Tijd
Diverse tijdstippen tussen 9.15 en 17.00 uur

Aanwezig op: donderdag

Email: info@leoniebolleboom.nl
website:www.energetischekunst.nl

Pepijn van de Peppel

Ademsessie (spanning & trauma release)

Ervaar jij dagelijks veel spanning en stress en weet je niet waar dat door komt? Grote kans dat je spanning in je lijf hebt van onverwerkt trauma waar je niet bewust van bent. Wij vergeten gebeurtenissen, maar ons lichaam niet. 

Ervaar jij regelmatig…
* spanningen en stress
* beperking van ademhaling
* paniekaanvallen
* burn-out klachten
* depressie en somberheid
* schaamte- en/of schuldgevoelens                            
* vermoeidheid en futloosheid
* angsten en fobieën
* onverklaarbare pijnen in het lichaam en spieren
* boosheid, woede of frustratie                      

…en weet je niet zo goed waar het vandaan komt?

Grote kans dat je spanning in je lijf hebt van onverwerkt trauma waar je niet bewust van bent. Een ademsessie helpt je om deze spanning te ontladen. 

Trauma is een onzichtbare wond in je ziel die je niet ziet, maar wel voelt. Het zit diep opgeslagen in je onderbewustzijn en het kan een grote invloed hebben op je dagelijkse functioneren.

Het kan zijn dat je trauma hebt meekregen van (voor)ouders, ontstaan is bij geboorte, hebt opgelopen in jeugd of ervaringen in (jong)volwassen leven.

Als een ervaring zo heftig was om niet in 1x te kunnen verwerken dan blijft er een deel spanning achter wat zich vastzet in het lichaam. Dit leidt vaak tot onverklaarbare en vage klachten zowel fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch.

Doordat trauma zich vastzet in het lichaam helpt het NIET om er alleen over te praten. Het lichaam wil af van spanning die voelbaar is en dat is precies waar een ademsessie bij kan helpen.

Vooraf hebben we een intake om jouw levensloop in beeld te brengen.

Met een ademsessie TRB (Trauma Release Breathwork) help ik je om via eenvoudige ademhalingsoefeningen de spanning bewust toe te laten zodat je lichaam veilig kan ontladen. Aangevuld met lichaamswerk BRTT (Body Remembers Trauma Therapy) ga je nog dieper in het helingsproces.

Een transformerende sessie die jou op een diep niveau zal opschonen waardoor je meer lucht, ruimte en ontspanning in lichaam en geest zult ervaren.

Kosten
€ 140,- (1 uur en 45 minuten lichaamswerk)
€ 222,- (3 uur adem- & lichaamswerk)

Tijd
Tijden in overleg van 09.00 – 17.00 uur.

Aanwezig op: vrijdag 

Email: pepijnvdpeppel@live.nl
website: pepijnvdpeppel.nl

Coosje Knape

Wombhealing

You beautiful Goddess: jij bent zó welkom om jouw vrouwelijke kracht te her-Inneren!

Coosje werkt met het Aardegrid in de kracht van Vrouw Zijn en helpt Vrouwen, in een 1-op-1 setting, of in intieme groepen (tot 4 deelneemsters) ‘naar binnen’ te brengen. Die doet zij door diep contact te maken met de kosmische baarmoeder. Als Womb Priesteres helpt zij jou te verbinden met je natuurlijke ritme, en te luisteren wat Zij jou te vertellen heeft. Daarmee helpt zij je te initiëren in je (oorspronkelijke!) vrouwelijke kracht.

Coosje werkt met lichttaal: een gechannelde taal (ook wel ‘frequentie-
of brontaal’) die geluid en energie verspreidt. Lichttaal zuivert en bevrijdt datgene wat diep van binnen in jou aanwezig is…your Feminine Divine! Haar taal wordt geleid vanuit de Oermoeder, waarmee zij al diverse (energetische) geboortes heeft mogen begeleiden. Je kunt haar gerust een ‘cosmic midwife’ noemen.

Om jouw womb te zuiveren en te helen, stemmen we samen af wat voor jou nodig is. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van rituelen (oa. The Rite of the Womb), soundhealing en meditatieve begeleiding. Ook kunnen we jouw proces ondersteunen met het hartsmedicijn uit de Amazone: sacred cacao en/of het Egyptische watermedicijn blauwe lotus.

 Aanwezig op: zaterdag (oneven weken). 

Kosten: tussen € 123,- en € 199,- per persoon; een sessie kan 2 tot 4 uur duren. Prijs en sessie op afstemming. 

Tijd
10.00 – 17.00 uur 

Data
4, 18 maart, 1, 15 en 29 april, 13, 27 mei, 10 en 24 juni

Email: coosje@tarrahceremonies.nl
Mobiel: 06-48109582

Organat

Holistic Massage Therapy and Wellness Coach

Rejuvenate your natural Self. Transform your mind, body, and spirit with Organat’s holistic wellness approach.

Massages with a unique blend of Eastern and Western techniques, customized to your specific needs and preferences. Our experienced massage therapist will provide personal attention to ensure a truly transformative experience that will leave you feeling refreshed and ready to take on the world again. Guiding you into a relax state and lifting up your spirit and allow a smooth transition to a better life style and overall wellbeing.

Our mission is to help you live a more organic lifestyle through massage therapy and mindfulness. We offer a warm and supportive environment filled with positive energy to help reduce stress, improve self-awareness, and clarify your wellness ambitions. Our holistic wellness program is designed to help you identify key areas of personal development and ultimately achieve your goals for a more rewarding, joyful, and contented life.

If you’re experiencing symptoms of a life unfulfilled or feeling disconnected, you may take the opportunity to set healthy habits. Reassess your lifestyle and seek guidance and support to cultivate a more optimistic and healthy attitude. With the “Bare Feet” sessions option, you can stretch your relaxation a little longer and reflect in a spiritual atmosphere with casual dialogues which can help you discover the best path to revitalize your emotions and reconnect your mind with your body.

Let us guide you on your journey to living a healthier, happier and more spiritual life. Book a session with Organat and experience the power of holistic wellness.

 My philosophy:
I am a holistic health mentor originally from Thailand with extensive experience helping individuals achieve life balance through mindfulness, consciousness, and self-kindness. I believe that life transitions offer opportunities for growth. My guidance is grounded in positive Buddhist philosophy and focuses on doing good and meaningful actions for oneself and society. I am committed to helping you grow a better spirit and become happier through mindfulness and kindness. Let me be your guide in your transition towards a more balanced and fulfilling life.

 Aanwezig op: zaterdagavond en zondagochtend. 

Kosten:
Starts at €70 / 60 min body massage, €100 / 90 min, more options available for booking via the website.

Email: info@organat.nl 
Website: www.organat.nl