Mieke de Gunst

Transformeren van blokkades en beperkende overtuigingen – 1 op 1 sessies

Loop je vast in je leven? Heb je het gevoel dat het niet stroomt? Dat iets of iemand je tegenhoudt? Het gevoel dat er meer mogelijk is maar het komt er niet uit? Boek dan een 1-op-1 sessie voor transformeren van blokkades en beperkende overtuigingen om meer rust en ruimte in je leven te ervaren bij Mieke de Gunst. 

Blokkades, beperkende overtuigingen, angsten, oude patronen: we hebben er allemaal last van. Maar wat als het je weerhoudt om in beweging te komen en te leven vanuit je hart?

Ze hebben je veel gebracht. Vroeger. Om het leven aan te kunnen. Nu zit het je vaak alleen maar in de weg. Nu werkt het overlevingsmechanisme niet meer voor je. Maar juist tegen je.

Een duik in je familiegeschiedenis kan voor veel opheldering zorgen…

Grootouders die de oorlog hebben meegemaakt. Ouders die gebukt gingen onder de invloed van de kerk of dingen die je zelf in je leven hebt meegemaakt. Gebeurtenissen waar nooit over gesproken werd. Generatie op generatie. 

Trauma’s gaan niet weg door er voor weg te kijken, er niet over te praten. Ze laten zich steeds weer zien totdat je ze verwerkt en het verhaal achter de trauma’s verteld mag worden.

Wil je aan de slag om dit trauma oplossen door jouw voorouders te ontmoeten? Zodat het bij jou weer gaat stromen en je voluit kunt leven? Mieke begeleidt je op krachtige en liefdevolle wijze in een persoonlijke sessie.

Mieke is opgeleid door Maarten Oversier in voorouderlijk werk, regressie & reïncarnatie therapie. In haar sessies gebruikt ze ook technieken (healing, transformatie, EFT, innerlijk kind werk, NLP, systemisch werk) die zij o.a. geleerd heeft bij Robert Bridgeman.

Kosten
€ 150,- per sessie. Een sessie duurt 1 uur en 30 minuten. 

Tijd
Sessie 1: 10.00 – 11.30 uur
Sessie 2: 12.30 – 14.00 uur
Sessie 3: 15.00 – 16.30 uur

Aanwezig op maandag (vanaf 6 februari). 

Reserveren
Aanmelden kan door hier te klikken.

Email: mieke@droom-beeld.nl
Website: www.droom-beeld.nl

Esther Geskus

Sessie: Transformatief en voorouderlijk werk (Regressie & Reïncarnatie therapie)

Therapeutische transformatieve sessies, waarbij het helen van de voorouderlijke lijnen, familie trauma en karma centraal staan. 

Esther Geskus begeleidt jou bij het helen van de voorouderlijke lijnen, karma en trauma uit vorige incarnaties. 

We onderzoeken de verbanden tussen jouw klachten, aandoeningen, punten waarop je vastloopt e.d. en wat daaraan ten grondslag ligt in de lijnen van jouw voorouders en vorige incarnaties. 

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat een klacht of aandoening te maken kan hebben met een onverwerkt verleden? Ken je dat gevoel dat je verdriet, boosheid, angst of bepaalde overtuigingen bij je draagt die niet van jou lijken te zijn. 

We hebben allemaal trauma opgeslagen in ons systeem. Soms al bij de geboorte, in de kindertijd, of later in dit leven. Maar wist je dat ook via je familielijnen trauma aan jou kan worden doorgegeven? En dat je mogelijk ook karmisch trauma bij je draagt uit vorige levens?

 We duiken samen in jouw familielijnen. Hoe is/was de relatie met jouw ouders en met jouw opa en oma? Wat kunnen we te weten komen over je overgroot ouders? Wat maakten ze mee in hun leven? Maakten ze de oorlog mee? Wat was de invloed van de kerk? Zijn er familieleden vroeg gestorven? Zijn er bepaalde ziekten in de familie? Waar werd niet over gesproken? 

Het opnieuw doorleven van specifieke gebeurtenissen van de betreffende voorouder of een vorige incarnatie kan direct heling brengen. Er valt vaak ineens van alles op zijn plek. Niet alleen in jouw leven, maar ook in die van je voorouders. 

Esther volgde onder andere opleidingen bij Maarten Oversier, Robert Bridgeman en Altazar Rossiter. Met een toolbox vol methoden begeleidt ze je met liefde en zachte kracht,  zodat jij weer je authentieke ik kunt zijn en weer flow in je leven kunt ervaren.

Kosten
€ 145,-

Tijd
10.00 – 11.45 uur Sessie 1
13.00 – 14.45 uur Sessie 2
15.15 – 17.00 uur Sessie 3
18.30 – 20.15 uur Sessie 4

Aanwezig op: woensdag

Telefoonnummer: 06-54258755
Email:
 shift@es-energy.nl
website:www.es-energy.nl

Pepijn van de Peppel

Ademsessie (spanning & trauma release)

Ervaar jij dagelijks veel spanning en stress en weet je niet waar dat door komt? Grote kans dat je spanning in je lijf hebt van onverwerkt trauma waar je niet bewust van bent. Wij vergeten gebeurtenissen, maar ons lichaam niet. 

Ervaar jij regelmatig…
* spanningen en stress
* beperking van ademhaling
* paniekaanvallen
* burn-out klachten
* depressie en somberheid
* schaamte- en/of schuldgevoelens                            
* vermoeidheid en futloosheid
* angsten en fobieën
* onverklaarbare pijnen in het lichaam en spieren
* boosheid, woede of frustratie                      

…en weet je niet zo goed waar het vandaan komt?

Grote kans dat je spanning in je lijf hebt van onverwerkt trauma waar je niet bewust van bent. Een ademsessie helpt je om deze spanning te ontladen. 

Trauma is een onzichtbare wond in je ziel die je niet ziet, maar wel voelt. Het zit diep opgeslagen in je onderbewustzijn en het kan een grote invloed hebben op je dagelijkse functioneren.

Het kan zijn dat je trauma hebt meekregen van (voor)ouders, ontstaan is bij geboorte, hebt opgelopen in jeugd of ervaringen in (jong)volwassen leven.

Als een ervaring zo heftig was om niet in 1x te kunnen verwerken dan blijft er een deel spanning achter wat zich vastzet in het lichaam. Dit leidt vaak tot onverklaarbare en vage klachten zowel fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch.

Doordat trauma zich vastzet in het lichaam helpt het NIET om er alleen over te praten. Het lichaam wil af van spanning die voelbaar is en dat is precies waar een ademsessie bij kan helpen.

Vooraf hebben we een intake om jouw levensloop in beeld te brengen.

Met een ademsessie TRB (Trauma Release Breathwork) help ik je om via eenvoudige ademhalingsoefeningen de spanning bewust toe te laten zodat je lichaam veilig kan ontladen. Aangevuld met lichaamswerk BRTT (Body Remembers Trauma Therapy) ga je nog dieper in het helingsproces.

Een transformerende sessie die jou op een diep niveau zal opschonen waardoor je meer lucht, ruimte en ontspanning in lichaam en geest zult ervaren.

Kosten
€ 140,- (1 uur en 45 minuten lichaamswerk)
€ 222,- (3 uur adem- & lichaamswerk)

Tijd
Tijden in overleg van 09.00 – 17.00 uur.

Aanwezig op: vrijdag 

Email: pepijnvdpeppel@live.nl
website: pepijnvdpeppel.nl

Menno Fennema

-Bewustwording -, net even anders

Of je nu de eerste stappen zet in de wereld van bewustwording of het paradoxale spirituele pad al even bewandelt, Menno neemt je op ongedwongen wijze aan de hand mee in een serie dynamische bijeenkomsten. Voel jij je aangesproken en ben je bereid meer rust, veerkracht, (zelf)vertrouwen en plezier te ervaren?

Menno geeft zijn bewustwording trainingen op een eenvoudige manier. Met een duidelijke, heldere uitleg weet hij je mee te nemen op het pad van bewustwording. Tijdens deze training krijg je meer inzicht in wat de reden is van jouw gedrag, je woordkeuze en gedachten. Naast theorie bestaat deze bewustwordingstraining uit praktische oefeningen. Dat maakt de training niet alleen dynamisch en afwisselend maar zorgt er ook voor dat je door ervaring de opgedane kennis optimaal kan integreren. De meest voorkomende stukken waar we als mens in deze tijd tegenaan lopen in onze buiten- en binnenwereld komen aan de orde. Heb jij de bereidheid om jouw toekomst anders aan te pakken dan is deze serie van bijeenkomsten voor jou.

Door eeuwenoude kennis, bronnen van wijsheid en jaren van persoonlijke ontwikkeling samen te voegen is deze bewustwording training, een mix van meditatie en coaching tot stand gekomen.
Na de vier bijeenkomsten zou je kunnen merken dat je dichter bij jezelf bent gekomen, onderwerpen minder persoonlijk maakt, meer inzicht hebt in je gedrag, woordkeuzes, gedachten en gevoelens, inzicht hebt hoe je een meer positieve realiteit kan aantrekken of wat de reden is dat je dit nu niet doet, meer rust ervaart, in mindere mate wordt  belemmerd door overtuigingen of andere sabotage mechanismen. Kortom het pad naar bewustwording of je nu een beginneling bent op dit gebied of al vergevorderd. Iedere keer krijgen wij terug van de deelnemers dat ze er zo ontzettend veel van hebben geleerd en door de kennis toe te passen ze zoveel meer rust en plezier ervaren in het leven.

Kosten
€ 250,- voor 6 ochtenden

Tijd
09.30 tot 12.30 uur

Aanwezig op zaterdag.

Data
1, 8, 22, 29 april en 6 & 20 mei

Email: info@ravitatie.nl
Website: ravitatie.nl

Innerlijk werk

Team therapeuten

Op de zolder kun je terecht voor diverse sessies en consulten om dichter bij je authentieke zelf te komen. Het uitganspunt is om jou verder te helpen in het oplossen van bepaalde blokkades of je verder helpen met helen. 

Consultruimte huren?

Op Hodenpijl verhuurt inspirerende praktijkruimtes voor verschillende holistische disciplines. Hier ontvang en werk je met je eigen cliënten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische specialisten.

Kijk op de pagina verhuur > workshop, vergaderen & consulten

Of neem contact op met Mark Romijn: 015-3801840 of mark@ophodenpijl.nl

Ravinder Kumar

Therapeutische yoga sessies

De yogalessen en workshops van Ravinder Kumar kenmerken zich door individuele aandacht. Gericht wordt gekeken naar ieders capaciteiten, de behoefte aan oefeningen voor meer lichamelijke gezondheid en geestelijke balans, door middel van een continue opwekking van warmte en energie. Hij gebruikt zijn mediatietechnieken afkomstig uit de Himalaya en zijn jarenlange ervaring als yoga meester. In het bijzonder kan Ravinder door yoga therapie rug- en schouderklachten laten verdwijnen.

● maandagochtend van 09.00 – 10.15 & 10.45 tot 12.00
● zondagochtend van 09.30 – 10.45 & 11.15 tot 12.30

Kosten
● voor een groepsles van 75 minuten: € 25,00
● voor een individuele les per uur: €50,00
● voor een ayurvedische individuele adviessessie per uur:€60,00
● abonnement voor 10 yogalessen: € 200,00
● abonnement voor 10 individuele advies sessies: € 500,00

Aanwezig op: maandagochtend & zondagochtend

Email: ukrainetapasyayoga@gmail.com

Leonie Bolleboom

Soundhealing

Bij een soundhealing worden met behulp van ademtechniek en andere instrumenten als klankschalen, drum, gong, stem en andere percussie instrumenten je chakra’s weer geopend.

Leonie leest wat je lichaam nodig heeft. De instrumenten zorgen dat de energiebanen in je lichaam weer stromen door blokkades op te heffen. Emoties gaan vast zitten in je lichaam. Waar geluid trilling van lucht is, is de energie in je lichaam de trilling van het water dat door je lichaam stroomt. De trillingen van de instrumenten zorgen dat je lichaam en geest weer in balans komen.

Bij soundhealing zullen 1 tot 4 behandelingen nodig zijn om je blokkade(s) te verhelpen. Dit ligt ook aan de complexiteit van het probleem. 

De andere soundhealing is gebaseerd op zang en piano met af en toe een klankschaal of percussie instrument erbij. Ik zing door je lichaam en zie de blokkades. Ik zing daar doorheen en maak een balans in je lichaam. Wat aangesproken wordt is klaar om losgelaten te worden. Het dient niet langer in jouw lichaam en hoeft niet meer gedragen te worden.

Bij mindfulness zingen bespreken we eerst wat er geheeld mag worden. Je stem vertelt het verhaal over jou. Emoties die al lange tijd vast zitten zijn terug te horen in het gebruik van je stem. De emoties slaan zich namelijk op in je lichaam en je hebt je lichaam nodig om je stem te dragen, ze zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Alles is terug te horen en te lezen in je stem en lichaam.

Ik help je om jouw stem te vinden, door een balans te creëren in je lichaam en stem, de juiste energie te gebruiken om in je kracht te staan en om jou gedragspatronen zichtbaar te maken zodat je ze kan loslaten.

Biografie
Muziek was altijd mijn weg. Er ging geen dag voorbij dat ik niet zong, het was mijn redding, het maakte voor mij een balans in mijn leven. Als kind voelde ik feilloos aan wat iemand voelde en wat er nodig was. Ik heb voordat ik deze weg kon bewandelen een andere weg bewandeld niet ver hier vandaan. Ik ben naar de theateropleiding gegaan en vervolgens naar het conservatorium om muziekdocent, koordirigent en sing and songwriter te worden. Hoewel het mooi is om mijn liefde voor muziek te delen en anderen daarin deel te laten nemen en te ontwikkelen miste ik een bepaalde diepgang in mijn werk als ZZP’er. Ik heb ervoor gekozen om de pijn van anderen te verzachten. Door omscholing op intuïtief en energetisch valk kan ik nu echt mensen helpen om te leren luisteren naar hun lichaam en gedragspatronen zichtbaar te maken zodat wat niet meer dient, los te laten.

Kosten
€ 60,- per sessie. Een sessie duurt 45 a 60 minuten. 

Tijd
Diverse tijdstippen tussen 9.15 en 17.00 uur

Aanwezig op: donderdag

Email: info@leoniebolleboom.nl
website:www.energetischekunst.nl

Babette Meijer

Hypnotherapie praktijk Diamind

Je onbewuste weet als geen ander, waar een bepaalde angst, stemming, lichamelijke klacht, copingmechanisme of zelfbeeldissues vandaan komen. Door een beroep te doen op je onbewuste en het zelfgenezend vermogen van je eigen brein, kun je tot de kern van jouw klachten komen en deze op een dieper niveau behandelen.

Diamind is een samentrekking van diamant en mind en verwijst naar de rijkdom van de eigen geest. Het is juist die rijkdom, waar ik in de behandeling gebruik van maak: het zelfgenezend vermogen van het eigen brein en het gebruik van het onbewuste.

Je onbewuste vergezelt je al vanaf je prilste begin. Je onbewuste weet dan ook als geen ander, waar bepaalde angsten hun oorsprong hebben, of waardoor het zaadje van somberheid of onzekerheid gepland zijn. Door een beroep te doen op je onbewuste, en er op te vertrouwen dat jouw onbewuste weet wat er nu nodig is, kun je tot de kern van de oorsprong van jouw klachten komen en deze op een dieper niveau behandelen.

Babette kijkt verder dan alleen de klacht waarmee je komt; zij kijkt naar jou als persoon in zijn geheel en maak daarbij o.a. gebruik van de volgende hypnotherapeutische en psychosociale behandelvormen:

Innerlijk kindwerk, Tijdllijnen, Regressie, Progressie, Ankeren, Werken met oppositiedelen, Kinesthetisch werken met (persoonlijkheids)delen, Dromen, Werken met hogere waarden, Pijnveranderingstechnieken, Associëren en Dissociëren, Zelfhypnose, Ademhalingsoefeningen, Ontspanningsoefeningen, Losmakingstechnieken en -rituelen, Traumatechnieken waaronder Imaginair rescripten, DRT, driepuntsdissociatie e.a., EFT (Emotional Freedom Techniques) cognitieve gedragstherapie, RET en bijv. hartcoherentietechnieken.

Is de tijd rijp voor verandering? Mail of bel dan voor afstemming of check de website voor meer behandelmogelijkheden.

Kosten
€ 120,- per sessie. Een sessie duurt 1,5 uur .

Tijd
Donderdag: 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur 

Aanwezig op: donderdag en vrijdag

Email: info@praktijkdiamind.nl
website: www.praktijkdiamind.online

Consultruimte huren?

Op Hodenpijl verhuurt inspirerende praktijkruimtes voor verschillende holistische disciplines. Hier ontvang en werk je met je eigen cliënten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische specialisten.

Kijk op de pagina verhuur > workshop, vergaderen & consulten

Of neem contact op met Mark Romijn: 015-3801840 of mark@ophodenpijl.nl


© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.