Skip to main content

Levende Buitenplaats Op Hodenpijl

Op de Levende Buitenplaats verbouwen we een deel van de groente en het fruit die je vindt op je bord in Restaurant de Herdershof. Uit de stal komt het rundvlees, de kippen zorgen voor de eieren en de bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. We telen op natuurlijke wijze onze groente en het voedsel van de dieren is biologisch. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, alles is onbespoten.

Rondleiding
Onze gids vertelt je alles over de historie van onze boerderij, de Levende Buitenplaats. De rondleiding duurt een half uur tot 45 minuten en voert door de moestuin en stallen. Rondleidingen zijn mogelijk op aanvraag en basis van beschikbaarheid van de gids. Prijs per rondleiding is € 145,- per groep van maximaal 25 personen.

Een aanvraag voor een reservering kan telefonisch: 015-3801840 of via het formulier hiernaast. 

Meditatiewandeling

Meditatie voor, tijdens of juist na afloop van je bijeenkomst:
Met stilte, aandacht en bewuste ademhaling maken we verbinding en ruimte.
Meditatie gaat om afstemmen, zijn in het moment, gedachten en omgeving even aan je voorbij laten gaan, aandacht en focus naar de binnen wereld. Bewuste verbinding tot stand brengen tussen geest en lichaam. Meditatie geeft helderheid en ruimte en leidt vaak tot frisse energie en creatieve ideeën.
Meditatieve oefeningen voorafgaand aan een meeting biedt veel meerwaarde. Het activeert lichaam en geest en zorgt voor een afgestemde activatie van energie. Door afstemming bewust het ‘gouden moment’ van de dag weten te vangen en mee kunnen nemen de dag in.
Start jullie dag met een meditatie of sluit je dag juist af met een meditatie om bewust de energie van de dag en de groep daarin mee te nemen. Dit heeft als meerwaarde dat de dag voor de deelnemers als een meer rond geheel ervaren kan worden. De locatie van Op Hodenpijl nodigt uit tot bewust waarnemen en leent zich dan ook uitstekend voor meditatieve oefeningen.
Mediteren kan op allerlei manieren. Kort, lang, zittend of liggend, zelfs bewegend kun je aan meditatie doen. Graag stemmen we een passend aanbod of op de deelnemers en doelstelling vanuit uw activiteit. Deze meditatie is laagdrempelig en zeer toegankelijk voor eenieder.

Meditatiewandeling
Jeanette Sjardijn neemt je mee rond het gebied van Op Hodenpijl. De meditatiewandeling duurt 1,5 uur. Meditatiewandelingen zijn mogelijk op aanvraag en basis van beschikbaarheid van de gids. Prijs per rondleiding is € 275,- per groep van maximaal 20 personen.

Een aanvraag voor een reservering kan telefonisch: 015-3801840 of via het formulier hiernaast. 

Kerk

Rondleiding
Onze gids vertelt je alles over de historie van Op Hodenpijl. De rondleiding duurt een uur en voert door de Kerk en Pastorie. Rondleidingen zijn mogelijk op aanvraag en basis van beschikbaarheid van de gids. Prijs per rondleiding is € 92,50 per groep van maximaal 25 personen.

Een aanvraag voor een reservering kan telefonisch: 015-3801840 of via het formulier hiernaast. 

Meer weten? Vraag het ons

Exposeren in de kerk

We organiseren maandelijks een wisselende expositie. We ontvangen graag kleine jpg’s (via we-transfer), een omschrijving van je werk of lezing (maximaal 1 A4) en een link naar je website. Zo kunnen we het beste beoordelen of je werk past Op Hodenpijl.

Denk je dat je ons iets bijzonders te bieden hebt? Dan nodigen we je uit werk in te sturen, dan kan via info@ophodenpijl.nl.

Catering

We serveren op verzoek koffie, lunch, borrel en driegangen diner in ons restaurant De Herdershof of in de tuin (catering in de kerk zelf in niet mogelijk). Allemaal eko en/of streekproduct. Voor grote groepen maken we een aanbod op maat.