Levende Buitenplaats Op Hodenpijl

Op de Levende Buitenplaats verbouwen we een deel van de groente en het fruit die je vindt op je bord in Restaurant de Herdershof. Uit de stal komt het rundvlees, de kippen zorgen voor de eieren en de bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. We telen op natuurlijke wijze onze groente en het voedsel van de dieren is biologisch. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, alles is onbespoten.

Rondleiding
Onze gids vertelt je alles over de historie van onze boerderij, de Levende Buitenplaats. De rondleiding duurt een half uur tot 45 minuten en voert door de moestuin en stallen. Rondleidingen zijn mogelijk op aanvraag en basis van beschikbaarheid van de gids. Prijs per rondleiding is € 92,50 per groep van maximaal 25 personen.

Een aanvraag voor een reservering kan telefonisch: 015-3801840 of via het formulier hiernaast. 

Hoeve Levenslust

Wandelmeditatie
Ervaar stilte en rust met een wandelmeditatie. Onder begeleiding begin je met een kruidenwandeling. We vertellen je alles over de wonderen der natuur. Daarna volgt een meditatieve wandeling over het blote voetenpad en door het labyrint. Het terrein van Hoeve Levenslust is een stilte gebied en alleen onder begeleiding te betreden. Honden aangelijnd. De Finse Kota, het labyrint en het blote voetenpad zijn niet vrij toegankelijk. De beheerder geeft hier op aanvraag meditatiewandelingen voor groepen tot 12 personen op maandag, dinsdag, vrijdag en om de week op zaterdag. Een wandelmeditatie kost € 100,- per groep (ongeacht groepsgrootte) en duurt 1,5 a 2 uur. De meditatie is aan te vragen van 1 april tot 1 oktober.

Een aanvraag voor een reservering kan telefonisch: 015-3801840 of via het formulier hiernaast. 

Kerk

Rondleiding
Onze gids vertelt je alles over de historie van Op Hodenpijl. De rondleiding duurt een uur en voert door de Kerk en Pastorie. Rondleidingen zijn mogelijk op aanvraag en basis van beschikbaarheid van de gids. Prijs per rondleiding is € 92,50 per groep van maximaal 25 personen.

Een aanvraag voor een reservering kan telefonisch: 015-3801840 of via het formulier hiernaast. 

Meer weten? Vraag het ons

Exposeren in de kerk

We organiseren maandelijks een wisselende expositie. We ontvangen graag kleine jpg’s (via we-transfer), een omschrijving van je werk of lezing (maximaal 1 A4) en een link naar je website. Zo kunnen we het beste beoordelen of je werk past Op Hodenpijl.

Denk je dat je ons iets bijzonders te bieden hebt? Dan nodigen we je uit werk in te sturen, dan kan via info@ophodenpijl.nl.

Catering

We serveren op verzoek koffie, lunch, borrel en driegangen diner in ons restaurant De Herdershof of in de tuin (catering in de kerk zelf in niet mogelijk). Allemaal eko en/of streekproduct. Voor grote groepen maken we een aanbod op maat.


© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.