• Kerstbord Op HodenpijlKerstbord Op Hodenpijl

  December Feestmaand

  Ontmoet elkaar tijdens de feestdagen

  Geniet van een bijzonder kerstconcert inclusief kerstdiner of sluit het jaar af met familie, relaties of medewerkers. 

 • Vacature op hodenpijlVacature op hodenpijl

  Vacatures

  Vacatures Wij zijn op zoek naar een allround medewerker bediening en een medewerker spoelkeuken. Enthousiast? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar info@ophodenpijl.nl

  Feestelijk Samenzijn

  Ontmoet elkaar tijdens de feestdagen. Op Hodenpijl is een bijzondere locatie die een perfect decor biedt voor een ontvangst met familie, collega’s of vrienden. Van een bourgondisch diner tot een gezellig samenzijn.

  Kerstbord Op Hodenpijl

  Dagkaart

  Dinsdag tot en met zaterdag serveren we tussen 12.00 en 15.30 uur de gerechten van onze dagkaart. Biologisch, natuurlijk, van het seizoen en/of lokaal. Uit eigen stal, kas of tuin. 

  Dinerkaart

  Dinsdag tot en met zaterdag serveren we vanaf 17.30 uur het diner. Bekijk hier de voor-, hoofd- en nagerechten.  Biologisch, natuurlijk, van het seizoen en/of lokaal. Uit eigen stal, kas of tuin.  
  I.v.m. de huidige maatregelen start het diner vanaf 17.00 uur. 

  Zondagkaart

  Op zondag serveren we gerechten van een aangepaste kaart met als specialiteit: de zondagproeverij. Elke week anders, elke week nieuwe smaken van het seizoen. 

  De Levende Buitenplaats

  Op de Buitenplaats verbouwen we de groenten die je vindt op je bord in ons restaurant. Uit de stal komt het vlees, de kippen zorgen voor de eieren en de bijen voor de honing. 

  Winkel

  In de winkel bij de ingang van het restaurant verkopen wij biologische, lokale en/of seizoensproducten.  Pure smaken die Midden-Delfland tot zijn recht laten komen. 

  Groepen

  Voor groepen vanaf 9 personen werken wij met lunch- en dinerarrangementen. Het is ook mogelijk om voor een diner de Pastoriekamer af te huren.


  © Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.