Op Hodenpijl Afhaalservice Biologische Diner Van dinsdag t/m zondag kun je onze
biologische gerechten bestellen & afhalen
Bestellen: 015 - 380 1840
proeverij voor thuis Parade van hoogtepunten uit de keuken van Op Hodenpijl

Reserveer online of telefonisch via: 015-3801840
Klik hier om te bestellen 30 en 31 januari Prijs:
Voor 2 personen: € 36,-
Voor 4 personen: € 68,-

Dagkaart

Dinsdag tot en met zaterdag serveren we tussen 12.00 en 15.30 uur de gerechten van onze dagkaart. Biologisch, natuurlijk, van het seizoen en/of lokaal. Uit eigen stal, kas of tuin. 

Dinerkaart

Dinsdag tot en met zaterdag serveren we vanaf 17.30 uur het diner. Bekijk hier de voor-, hoofd- en nagerechten.  Biologisch, natuurlijk, van het seizoen en/of lokaal. Uit eigen stal, kas of tuin.  

Zondagkaart

Op zondag serveren we gerechten van een aangepaste kaart met als specialiteit: de zondagproeverij. Elke week anders, elke week nieuwe smaken van het seizoen. 

De Levende Buitenplaats

Op de Buitenplaats verbouwen we de groenten die je vindt op je bord in ons restaurant. Uit de stal komt het vlees, de kippen zorgen voor de eieren en de bijen voor de honing. 

Winkel

In de winkel bij de ingang van het restaurant verkopen wij biologische, lokale en/of seizoensproducten.  Pure smaken die Midden-Delfland tot zijn recht laten komen. 

Groepen

Voor groepen vanaf 9 personen werken wij met lunch- en dinerarrangementen. Het is ook mogelijk om voor een diner de Pastoriekamer af te huren.