BIOLOGISCH RESTAURANT Ontdek de nieuwe menukaart op ons terras
in de tuin of in het restaurant


Reserveer telefonisch via: 015 - 380 1840
Voor ons terras hoef je niet te reserveren
Vacature
medewerker bediening
Wegens uitbreiding van ons team
zijn wij op zoek naar een
allround medewerker bediening.

Enthousiast?
Stuur dan een mail met je cv en motivatie
naar nadie@ophodenpijl.nl
Bekijk hier de vacature

Dagkaart

Dinsdag tot en met zaterdag serveren we tussen 12.00 en 15.30 uur de gerechten van onze dagkaart. Biologisch, natuurlijk, van het seizoen en/of lokaal. Uit eigen stal, kas of tuin. 

Dinerkaart

Dinsdag tot en met zaterdag serveren we vanaf 17.30 uur het diner. Bekijk hier de voor-, hoofd- en nagerechten.  Biologisch, natuurlijk, van het seizoen en/of lokaal. Uit eigen stal, kas of tuin.  

Zondagkaart

Op zondag serveren we gerechten van een aangepaste kaart met als specialiteit: de zondagproeverij. Elke week anders, elke week nieuwe smaken van het seizoen. 

De Levende Buitenplaats

Op de Buitenplaats verbouwen we de groenten die je vindt op je bord in ons restaurant. Uit de stal komt het vlees, de kippen zorgen voor de eieren en de bijen voor de honing. 

Winkel

In de winkel bij de ingang van het restaurant verkopen wij biologische, lokale en/of seizoensproducten.  Pure smaken die Midden-Delfland tot zijn recht laten komen. 

Groepen

Voor groepen vanaf 9 personen werken wij met lunch- en dinerarrangementen. Het is ook mogelijk om voor een diner de Pastoriekamer af te huren.