Skip to main content

Bijeenkomst, vergaderen, workshops & consulten

Zolder, Finse Kota, Serre, Pastoriekamer & praktijkruimtes

Vergaderen of bijeenkomen met uitzicht op de prachtige & inspirerende polder van Midden-Delfland, dat kan bij Landgoed Op Hodenpijl.  Hier kan je kiezen uit verschillende ruimtes met elk hun eigen specifieke karakter.  Op Hodenpijl ligt midden in de Randstad, aan de A4 waardoor de bereikbaarheid optimaal is.
Op het landgoed kan gratis geparkeerd worden. Er is ruimte voor 100 auto’s.

De Kerk: een bijzondere mooie kerk die in zijn oude allure hersteld is.

De Pastoriekamer: deze prachtige ruimte is de oorspronkelijke Pastorie die bij de aangrenzende kerk hoort.

De Serre: een ruimte met veel licht, aangrenzend aan onze mooie tuin.

De Zolder: de oude zolder met zijn indrukwekkende balkenplafond, biedt ruimte voor uiteenlopende bijeenkomsten.

De Finse Kota: bijzonder geschikt voor workshops midden in de natuur. 

De praktijkruimte voor consulten: Hier ontvang en werk je met je eigen cliënten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische specialisten.

Heb je vragen of wil je langskomen om kennis te maken? Leuk!  
Dan kan je ons mailen op info@ophodenpijl.nl of je kan ons telefonisch bereiken tijdens kantoortijden via: 015 – 3801840. Ook kan je eventueel het formulier hiernaast invullen.  

De Pastoriekamer

35 – 40 personen

De stijlvolle benedenverdieping van de Pastoriekamer biedt plaats aan 40 personen en past bij verschillende uiteenlopende ontvangsten. De ruimte is volledig teruggebracht in de oude staat.
De ruimte is ingericht met lange tafels en verschillende losse tafels en zitjes.

Prijzen (incl. 21% btw)
Prijs 8 uur: € 535,50
Prijs 4 uur: € 404,25
Beamer en scherm: € 84,-
Smartboard: € 103,50 
Wijzigen opstelling: € 105,-
Oppervlakte; 65 m2
Wifi: aanwezig
Catering: in restaurant en/of in Pastoriekamer

De Serre

15 -20 personen

De ruimte met uitzicht over de tuin biedt plaats aan maximaal 15 tot 20 personen en past bij verschillende uiteenlopende bijeenkomsten. Bij mooi weer zetten we ramen en deuren open of kun je in de tuin vergaderen. De ruimte in ingericht met tafels en stoelen.

Prijzen (incl. 21% btw)
Prijs 8 uur: € 441,-
Prijs 4 uur: € 299,25
Beamer en scherm: € 84,-
Smartboard: € 103,50
Wijzigen opstelling: € 105,-
Oppervlakte 47 m2
Wifi: aanwezig
Catering: in Restaurant en/of in Pastoriekamer

De Kerk

250 personen

De Kerk biedt ruimte aan 250 personen en is daarmee een uitstekende locatie voor bijvoorbeeld een seminar, een ledenvergadering, bedrijfspresentatie, nieuwjaarsreceptie, workshops, jubilea of symposium.
De ruimte staat opgesteld in theateropstelling en is uitgerust met een geluidsinstallatie, diverse microfoons en katheder. Daarnaast is het mogelijk om het projectiescherm en beamer te huren.  

Prijzen (inclusief 21% btw)
Prijs 8 uur: € 1.675,-
Prijs 4 uur: € 1.206,50
Beamer en scherm: € 160,-
Vleugel: € 160,-
Wijzigen opstelling: € 105,-
WIFI: geen, wel internet aansluiting via vaste pc
Catering: in het restaurant

De Finse Kota

14 personen

De Finse Kota ligt midden in de polder met uitzicht op de weides met vogels, hazen en koeien. Bijeenkomsten in de Finse Kota geven je het gevoel dicht bij de natuur te staan, waarbij je snel inspiratievol of juist tot innerlijke rust kan komen. De Kota is met houten banken ingericht, gemaakt van natuurlijke materialen en voorzien van een houten vloer en een ingebouwde vuurhaard. De Finse Kota is een Scandinavische houten blokhut met een rijke geschiedenis. Onze 8 hoekige kota oogt karaktervol en is duurzaam door middel van het grenenhout waaruit hij vervaardigt is. Deze Finse Kota is toegankelijk voor meditaties, vergaderingen, stiltesessies en goede gesprekken. Maximaal 14 personen.

Prijzen (incl. 21% btw)
Prijs 8 uur: € 336,-
Catering in de ruimte: nee
Opstelling: vrije opstelling
Wifi: niet aanwezig

Praktijkruimte voor consulten

1-op-1 sessie

Op Hodenpijl verhuurt inspirerende praktijkruimtes voor verschillende holistische disciplines. Hier ontvang en werk je met je eigen cliënten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische specialisten.

De ruimtes bevinden zich op de zolder van de voormalige pastoorswoning en kenmerken zich door veel licht en een natuurlijke huiselijke uitstraling. De ruimtes zijn ruim opgezet en staan in een zuurstofrijke omgeving, die een extra inspirerende uitwerking heeft op alles wat je doet. Perfect voor 1-op-1 sessies.

Wij geloven dat iedereen op aarde een taak te vervullen heeft, daarom vinden wij het erg belangrijk om coaches en therapeuten in hun kracht te zetten en te faciliteren in wat zij hier te doen hebben. We hebben een plek gecreëerd zodat jij jouw zielsmissie kan volgen en anderen kan helpen dichter bij hun authentieke zelf te komen.

Je kunt op vaste dagen of dagdelen in de week een consultenruimte van ons huren. Wij zullen jouw praktijk meenemen in onze communicatie naar onze gasten dmv onze website, nieuwsbrief en socials.

Ben jij transformatie coach, healer, breathworker, masseur, haptonoom, manueel therapeut, (sjamistisch)coach, reiki-master, voedingsdeskundige, natuurgeneeskundige, of een andere holistische professional?

Ben je startend of heb je juist een florerende praktijk en wil je ook in een andere regio bekendheid opdoen? Kom dan eens langs, ervaar en voel  of OP Hodenpijl de juiste plek is voor jou en je praktijk. We ontmoeten je graag. Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de ruimtes.  Indien je interesse hebt neem dan contact op via simone@ophodenpijl.nl om een afspraak te maken.

Prijs per maand (incl. 21% btw)
1 vaste dag + avond per week: € 302,50
1 vaste dag per week: € 242,-
1 vaste avond per week: € 121,- 
Catering in de ruimte: nee
Opstelling: vrije opstelling
Wifi: niet aanwezig

Tuinkamer

1-op-1 sessie of tot 8 personen

De Tuinkamer bevindt zich op de zolder van onze pastorie. Het is een hele lichte ruimte welke zich perfect leent voor kleine groepen. Door de dakramen valt het natuurlijke licht naar binnen wat de ruimte een rustgevende sfeer geeft. Deze ruimte is niet ingericht waardoor je hem naar eigen wens kan invullen.

Onze Tuinkamer is te huur voor coaches, therapeuten, masseurs, trainers, workshopleiders, mediatie- & yogadocenten, en andere professionals die zich op persoonlijke & professionele ontwikkeling richten. Dit kan alleen op vaste basis, minimaal 6 maanden aaneengesloten.

Ben jij op zoek naar een workshop ruimte voor kleinere intieme groepen, intieme ceremonies, mannen- of vrouwen cirkels of juist voor een wat ruimere kamer voor 1-op-1 sessies en wil je werken op één van de mooiste plekjes van Nederland,  dan kan vandaag uitkomen wat je al die tijd hebt gemanifesteerd.

Voor wie is de Tuinkamer?

Voor professionals die:

  • zich willen profileren in een ruimte die: rust, stilte, warmte uitstraalt
  • goed bereikbaar willen zijn
  • die een betaalbare locatie zoeken
  • Willen werken op een plek met gelijkgestemde professionals om elkaar zo te versterken
  • zich richten op professionele en persoonlijke ontwikkeling zowel individueel als in groepsverband

Op Hodenpijl is een plek om te ontmoeten, ontdekken en jezelf te ontwikkelen.

Voel jij je geroepen, wil jij wekelijks op een vaste dag aan de slag én sluit de visie van Op Hodenpijl bij jou aan? Stuur dan een mail naar info@ophodenpijl.nl .

Prijs per maand o.b.v. 1 dag per week (incl. 21% btw)
Prijs 4 uur: € 181,50
Prijs 8 uur: € 302,50
Prijs 12 uur: € 393,25 
Catering in de ruimte: nee
Opstelling: vrije opstelling
Wifi: niet aanwezig

Direct contact?

Bel 015-3801840 op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur en vraag naar: Simone, Stephanie of Yolanda. 

Of mail je vraag naar info@ophodenpijl.nl

Meer weten? Vraag het ons

Catering

Onze keuken serveert gerechten gemaakt van producten uit onze eigen biologische tuin, eigen kas of stal. Proef de smaken van het land & van het seizoen. De (vegetarische) gerechten zijn bereid met respect voor mens, dier en natuur. Wanneer je een bijeenkomst bij ons organiseert dan lunch en/of dineer je meestal in ons restaurant.  We maken een offerte op maat.

Goed bereikbaar

Op Hodenpijl is direct bereikbaar vanaf de snelweg &  beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen, buslijn 33 stopt voor de deur.

Vaste verhuur

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op de incidentele verhuur. Uiteraard is het mogelijk om meerdere dagen per jaar te huren. Graag maken wij hiervoor een afspraak met je. 

Wil je meer weten over het organiseren van een meerdaagse bijeenkomst of een periodieke bijeenkomst op ons landgoed of wil je een praktijkruimte huren? Neem dan contact op Simone de Visser: 015 – 380 18 40 of info@ophodenpijl.nl