Skip to main content

Kersteditie Uur van Verstilling – Simone en Yme

Kersteditie van het Uur van Verstilling van Simone Awhina & Yme Bosgra onder muzikale begeleiding van pianist Maarten Helsloot en violist Ian de Jong.

Thema: Innerlijk licht. Stel je voor… jouw licht, stralend, groots, oneindig. Verbonden met het grote geheel… liefde…eenheid… contact maken met de essentie van kerst.
“Onze grootste angst is niet dat we te kort schieten. Onze grootste angst is juist dat we over onbegrensde krachten beschikken. Het is het licht in ons en niet onze duisternis waarvoor we de grootste angst hebben. We zijn bestemd om te stralen.” Marianne Williamson

Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Simone’s ziel nodigt haar iedere keer opnieuw uit om dieper naar binnen te keren, meer contact te ervaren met haar essentie. Haar licht en liefde zijn voelbaar en haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron.
Haar man Yme beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door.

Yme en Simone worden muzikaal ondersteund door toetsenist/pianist Maarten Helsloot en violist Ian de Jong.

Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen neem dan zelf een yogamat en/of kussen mee. Je kunt ook gewoon op een stoel zitten. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.

Duur 1,5 uur. 

Extra bij te boeken, ons diner arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 20,-
Inclusief maaltijd: € 40,-

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

De ligplaatsen zijn uitverkocht, wil je toch nog in aanmerking komen voor een ligplaats stuur een email naar info@ophodenpijl.nlWij zetten je op de reservelijst, zodra er plaats is hoor je dat van ons. 
Geen velden gevonden.

Datum

zondag 23 december 2018

Tijd

Dit concert kan uitlopen
20:00 - 22:00

Prijs

20,-. Met maaltijd € 40,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl