Medium Len – Helderziende waarnemingen

Medium Len heeft een gave tot spirituele communicatie, zij is helderziend, voelend en horend, door middel van orakelkaarten, de allerpuurste energie geeft zij de waarnemingen door.

Degene waar Len de waarnemingen voor door mag geven zal zelf de persoon en situatie herkennen. Het is altijd in het nu, waar je nu staat in het leven, wat voor jou belangrijk is. Je krijgt hiermee antwoorden op [levensvragen] zodat je op een positieve manier verder kunt. Alles hangt met alles samen, alles heeft een reden. In het heden liggen alle gereedschappen die je nodig hebt om wonden uit het verleden te helen.

Volledig in het nu leven door het leven te accepteren. Zien hoe waardevol het leven is voor nieuwe ervaringen. Loslaten van negatieve energie opent deuren naar een leven in goedheid. Medium Len leest foto’s van overleden dierbaren, als troost:”Het is mooi om boodschappen van overleden dierbaren aan hun geliefden door te mogen geven.” Len beantwoordt vragen, helder, zuiver, met liefde en kracht ondersteund door de spirituele wereld!

Over Len:
Nadat Len jaren liefdevol voor haar vader had gezorgd, was na zijn overlijden de tijd daar om haar gave verder te ontwikkelen.
Dit deed zij zowel in binnen-als buitenland. Onder andere tijdens haar spirituele reis door India, op het instituut international mediums Arthur Findlay college in Engeland en tijdens haar studie van de eeuwenoude wijsheid de Kabbala.

Op Ibiza geeft Len op uitnodiging consulten en healings. Medium Len heeft na vele jaren een schat aan spirituele ervaring.

Aanvullende informatie:
Locatie: serre van 13 tot 17 uur. Consult: € 30.- euro.
Datums: zondag 9 september en 4 november 2018.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: lenkuiters@hotmail.com o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen. Len neemt contact met je op om een tijdstip af te stemmen (06-41307620).

Datum

zondag 09 september 2018

Tijd

13:00 - 17:00

Prijs

30,00

Info

Read More

Locatie

Serre
Len Kuiters

Organisator

Len Kuiters
Telefoon
06-41307620
Email
lenkuiters@hotmail.com

Urenschema

13.00 - 17.00
Len neemt contact op voor precies tijdstip

Next Occurrence