Skip to main content

Jezelf meer waarderen – Nicole van Ruitenbeek

1-Daagse bewustzijnstraining over het toe-eigenen van eigenwaarde. De dag brengt je oefeningen op het gebied van waarnemen, voelen denken en doen. Je gaat naar huis met frisse moed en nieuwe inzichten voor lichaam en geest. Ben je toe aan meer rust in het hoofd, vrede in het hart en ontspanning in het lichaam? Dan is dit de goede cursus voor jou.

De meesten van ons delen makkelijker een compliment uit aan de ander, dan dat we onszelf waarde toekennen. Hoe komt het dat we onze eigen waarde zo makkelijk weg geven? Dat komt omdat we niet getraind zijn in het toe-eigenen van onze eigenwaarde. Als we dat beter konden dan zouden we zelf onze aarding, veerkracht, evenwicht en vertrouwen makkelijker kunnen vergroten. Want hoe zit het in onze ziel? We weten diep van binnen dat onze eigenwaarde wezenlijk onafhankelijk is van het behalen van onze doelen of onze prestaties. Maar we voelen het zo niet. We zijn getraind in voorwaardelijk voelen en denken. En hebben ongewild vaak de focus op waar we te kort schoten. In nieuwe situaties haalt ons lichaam regelmatig ervaringen van het niet waardevol zijn naar boven. Hieraan zijn we gewend. Ons lichaam en onze geest zijn bijna hier op afgesteld. Hoe komt het dat we de waarde volmondig kunnen voelen van ons huisdier of onze pasgeboren baby, die nog helemaal niet “nuttig zijn”(?). Hoe is dit zo gekomen? En hoe veranderen we dit?

Van harte welkom op deze dag. We doen oefeningen. Je krijgt inzicht in welke 3 stappen het innerlijk transformatie proces verloopt : van je waarde weg-geven naar jouw waarde toe-eigenen. Je leert hoe je hiervoor de randvoorwaarden kunt scheppen in jouw mindset en in jouw lichaam. En welke factoren ervoor zorgen dat het geleerde een nieuwe gewoonte voor je wordt en dus beklijft na de cursus dag. We werken ook buiten. Om 16 uur houden we een 4 uurtje pauze; dan bestaat de mogelijkheid om biologische soep en brood op het buitenterras te eten tijdens het vogelgezang.

Praktische informatie:
Tijd: 13.00 – 19.00 uur
Prijs: € 150,-

Organisatie: Praktijk Nica-Luce/ Nicole van Ruitenbeek Psycholoog, organisatie adviseur en aura reader/healer.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Nicole@Nica-Luce.com of zend een berichtje via sms/telegram/signal/whatsapp naar 06-51984945 met jouw e-mailadres.
Nica-Luce is een bedrijfsnaam van Guiara.

Datum

dinsdag 30 april 2024

Tijd

13:00 - 19:00

Prijs

€ 150,00

Ticket

Lees verder

Locatie

Pastorie 1e etage
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl

Andere organisatoren

Nicole van Ruitenbeek - Nica-Luce
Nicole van Ruitenbeek - Nica-Luce
Telefoon
071-5280828 of 06-5198 49 45
E-mail
Nicole@Nica-Luce.com
Website
http://www.nica-luce.com/

Volgende gebeurtenis