Skip to main content

Demonstratie mediumschap – Lisette Lucas

Medium Lisette Lucas geeft deze avond samen met collega mediums een demonstratie mediumschap. De mediums maken contact met een aantal overleden dierbaren van de gasten in de zaal. 

Door middel van herinneringen, bewijs en een boodschap voor de ontvanger, laten de mediums u ervaren, voelen en (her)beleven dat liefde, net als het leven, grenzeloos is. De avonden zijn altijd bijzonder, mede omdat de Spirituele Wereld de controle heeft. Voor de mediums is het dan ook altijd een verrassing hoe de avond zal verlopen. Veelal met ‘n lach en ‘n traan waarbij de liefde bijna tastbaar is. Een avond waarbij de sluier tussen de werelden zal worden opgelicht. U als gast kunt een glimp opvangen van het leven voorbij de grenzen van het aardse bestaan. 

Over Lisette Lucas
Lisette is van jongs af aan altijd heel gevoelig geweest voor energieën. Door de jaren heen heeft ze met behulp van deze sensitiviteit haar intuïtieve en mediamieke gaven kunnen ontwikkelen. Ze heeft vele jaren op nationaal en internationaal niveau getraind en ontwikkeld. Dit mede onder toeziend oog en begeleiding van haar mentor, het wereldwijd gerenommeerde Engelse medium, Mavis Pittilla. 

Lisette heeft inmiddels een drukke praktijk in Leidschendam – Voorburg. Vele honderden mensen heeft ze al mogen helpen, helen, steunen en begeleiden.  In de EnergyJoy praktijk is ze werkzaam als medium, intuïtief coach, energetisch healer en hypnotherapeut. Tevens draagt Lisette als docent haar kennis met liefde over in workshops, cursussen en een opleiding. Lisette Lucas hoopt u graag te ontmoeten in Op Hodenpijl tijdens een van de demonstraties mediumschap, cursussen en/of in haar EnergyJoy praktijk.

Meer info: Op de website van Lisette Lucas treft u een informatiefilmpje aan over de demonstratie mediumschap.

Dit evenement wordt door georganiseerd door Lisette Lucas.  Reserveren: https://www.lisettelucas.com/events

Prijs: € 15,-

Datum

vrijdag 10 mei 2019

Tijd

20:00 - 21:30

Prijs

15,-

Ticket

Lisette Lucas
Categorie
Lisette Lucas

Organisator

Lisette Lucas
E-mail
lisettelucas@gmail.com
Website
https://www.lisettelucas.com/