Expositie: Duurzaam en gezond van eigen grond

Altijd al meer willen weten over het duurzame boerenleven in Midden-Delfland? Bezoek dan de expositie Duurzaam en gezond van eigen grond.

Zaterdag 19 juni is de opening van de expositie in het bezoekerscentrum en de gerestaureerde wagenschuur op de Levende Buitenplaats bij Op Hodenpijl.  Allerlei vormen van duurzame landbouw komen aan bod: kringlooplandbouw, biologische landbouw, natuur inclusief boeren, weidevogelboeren en herenboeren. En niet te vergeten gaat het om streekproducten als duurzaam en gezond alternatief.

Lees verder

Vanaf 1 juli ala carte diner

Ivm diverse besloten bijeenkomsten is het tot 1 juli niet mogelijk om Op Hodenpijl a la carte te dineren. Je bent in ons restaurant welkom voor de lunch, een kop koffie, thee en een heerlijk huisgemaakte cake of een stuk appeltaart. Reserveren kan via 015 380 18 40 of online.

Vergadering, bijeenkomst of iets te vieren? Voor groepen vanaf 9 personen maken we in mei en juni graag een menu op maat. Voor meer informatie kan je contact opnemen via 015 – 380 18 40.

Compliment voor De Levende Buitenplaats Hodenpijl Schipluiden

Het rijksmonument De Levende Buitenplaats Hodenpijl in Schipluiden ontvangt in augustus het maandelijkse Compliment voor het Monument van de provincie Zuid-Holland. Het compliment werd op 18 augustus uitgereikt aan Dirk en Tilly Post, eigenaren van het boerderijensemble en de buitenplaats. Ze hebben de afgelopen jaren met veel liefde het complex gerestaureerd en herbestemd om het bijzondere erfgoed Hodenpijl van de familie Van Wouw weer in ere te herstellen.

Lees verder

Expositie Augustus – Daan van Doorn

De gehele maand augustus kan je de expositie van Daan van Doorn bekijken in de kerk van Op Hodenpijl.

De grote botanische bloemschilderijen van Daan van Doorn zijn geïnspireerd door Nederlandse bloemstillevens uit de 17e eeuw.

Lees verder


© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.