Skip to main content

Handpan concert – Yatao

Op zondag 11 december geeft Yatao een bijzonder concert. De afgelopen 8 jaar hebben Alex en Malte, samen Yatao, het tot hun missie gemaakt om de rustgevende en bezielende klanken van de handpan te verspreiden. Met miljoenen streams en honderdduizenden online fans is het wereldmuziekduo een van de meest bekende in zijn genre, en niet zonder reden: hun liveoptredens inspireren niet alleen met de selectie van exotische instrumenten, maar vooral met hun virtuoze en gevoelvolle spel. Terwijl de handpan het middelpunt van hun muziek is, zorgen didgeridoo, zang en percussie voor een verfrissende afwisseling in hun geluid.

De twee mannen uit Berlijn belichamen op authentieke wijze een reflectieve levenshouding en maken elke avond uniek met hun toegankelijke podiumpresentatie.

Kijk uit naar muziek van hoge kwaliteit, gespeeld door twee vrienden die zo dankbaar zijn dat ze kunnen doen waar ze zo van houden: de ziel van mensen raken door middel van muziek.

Tickets €28,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 11 december 2022

Tijd

15:00 - 16:30

Prijs

€ 28,00

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl