Workshop: Voice and Dance Healing Journey – Marius Engelbrecht en Dragonfly Ecstatic Dance Trio

Op zondagmiddag 8 maart is stemcoach Marius Engelbrecht te gast Op Hodenpijl voor de workshop ‘Stemexpressie’. Een magische reis met oerzang, dans en live muziek. Marius Engelbrecht brengt stemexpressie en oerzang, je stem vrij laten komen en zo bij diepe lagen van jezelf komen.

Zingen als weg naar bevrijding, echtheid en bezieling. Het Dragonfly Ecstatic Dance Trio creëert improviserend landschappen van wereldmuziek, in het moment, vanuit het hart. Het Dragonfly Trio wordt gevormd door Dymphi Peeters (zang, kora, fluiten), Ignas te Wiel (percussie, zang) en Freek Zwanenberg (piano, keyboard).

Extra bij te boeken, ons luncharrangement.
Om 12.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. De genoemde prijs is inclusief entreekaart.

Om 14.00 uur is de aanvang van de workshop in de kerk. Let op: deze tijd wijkt af in het programmaboekje.

Entree: € 16,50
Inclusief lunch: € 32,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

zondag 08 maart 2020

Tijd

14:00 - 17:00

Prijs

€ 16,50. Met lunch € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.