Lenteconcert ‘In het licht van de Lente’ – Petra Berger – geannuleerd

Zangeres Petra Berger en pianist Edwin Schimscheimer luiden samen op zondag 30 mei de lente in met een sprankelend concert Op Hodenpijl.

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is dit concert helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor dit concert, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

De lente is het seizoen dat symbool staat voor een nieuw begin. Na maanden van stilte op het podium, laten Petra en Edwin deze middag met veel liefde de zon weer schijnen met een selectie uit hun veelzijdige repertoire.

Ze spelen de mooiste werken van Chopin en Puccini maar ook ontroerend materiaal van Barbra Streisand en Ennio Morricone. Een mooie gelegenheid om samen in een intieme setting het licht te verwelkomen.

Extra bij te boeken, ons luncharrangement.
Om 12.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. De genoemde prijs is inclusief entreekaart.

Om 14.00 uur is de aanvang van het concert in de kerk.

Entree: € 28,- inclusief drankje
Entree inclusief lunch: € 44,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 30 mei 2021

Tijd

14:00 - 16:00

Prijs

€ 28,-. Met lunch € 44,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.