Skip to main content

Midwinter Medicijnwiel – Nanna Nicole

 Op 11 november, 17 december en 28 januari geeft Nanna Nicole een Sjamanistisch drieluik. Een workshop die zowel als 3 daagse en los te volgen is. 

Binnen het Medicijnwiel staat het Noorden voor de winter. De periode van rust, bezinning, donker, stilte, ouderwijsheid, overgaan, de collectieve Ziel, en onze Voorouders. Zij die ons hebben voorgeleefd, zijn hier in energie het sterkst voelbaar. De winter is de periode waarin de sluier tussen de geziene & ongeziene wereld het dunste is. Met bakken vol liefde nodigt Anna je uit om deze winterperiode (nog) dieper te mogen zakken in jouw Zijn.

Om jezelf ten volste kénnen is in Anna haar beleving de mooiste weg naar een Ware Aarde. Omdat de weg naar binnen prachtig is. In het diepste donker, kom je je meeste heldere licht tegen…

Midwinter Medicijnwiel

Deze dag staat helemaal in het teken van Midwinter. De dag waarop het donker zich het meeste laat zien. De ‘kortste’ dag. Na deze overgang zal het Licht elke dag meer aanwezig zijn. Het is dus al het begin van een nieuw jaar. De geboorte van een nieuwe cyclus. Zoals alles constant in cyclussen beweegt tussen oud, verouderd en nieuw, vernieuwend.

De magie van het Medicijnwiel zal jou deze dag laten voelen, laten ervaren wat deze nieuwe cyclus jou mag brengen. Waar je heel bewust stil mag gaan staan bij datgene wat oud is, uitgeleefd is en mag gaan. Zodat er ruimte kan komen voor stilte en het nieuwe.

Een sjamanistische reis op de drum zal je op een diepere laag vertellen wat er mag gaan. Releasing the Old. Welcoming the New. Ongeacht, is reizen naar die andere werelden altijd helend en verhelderend. Ook als het chaotisch lijkt te zijn.

Een wandeling door het Medicijnwiel is magisch, langs alle windrichtingen, verbonden met de Aarde en de Hemel. Gegrond. Verhelderend. Het enige wat je hoeft te doen, is je open stellen voor de Wijsheid van het Wiel. Voelen. Ervaren. Luisteren. Horen én handelen naar wat jou verteld wordt geeft een hele nieuwe verrijkende dimensie aan jouw levenspad.

Nanna Nicole is Medizijnsvrouw. “Op Reis door mijn eigen leven, heb ik al veel verschillende (om)wegen bewandeld om nu al een aantal jaren mijn ware pad gevonden te hebben: met de hulp sjamanistische en systemische rituelen mijzelf én de ander te herinneren wie wij werkelijk Zijn, wie jij bent. Jouw Ware Aard en meest Zuivere Zijn. Voorbij, of door, alle lagen.

Afgelopen zomer kreeg ik de uitnodiging om hier, Op Hodenpijl, iets moois te mogen organiseren. Een uitnodiging die ik met beide handen heb aangenomen, omdat we een gemeenschappelijk idee hebben over wat deze wereld ‘nodig’ heeft in deze tijd van grote veranderingen en dat ben JIJ. De weg naar ‘nieuw’ gaat over zelfkennis. Je zelf ten diepste begrijpen, kennen, weten waarom je doet wat je doet, en waarom je misschien nog niet doet wat je werkelijk te doen hebt.

Tijdens de wintermaanden faciliteer ik 3 dagen, welke in het teken staan van de energie van het Noorden. De periode van rust, bezinning, herschikken, het donker, de stilte, ouderwijsheid en overgaan naar een nieuwe fase… Het Noorden is ook de richting van de Collectieve Ziel én onze Voorouders. Zij die ons hebben voorgeleefd, zijn hier in energie het sterkste voelbaar.

De winter is de periode waarin de sluier tussen de gezien en ongezien wereld het dunste is. Met bakken vol liefde ben je welkom om – samen – deze winterperiode (nog) dieper te zakken in jouw Zijn.”

Kosten

€ 77,-, voor 1 dag

Inclusief thee en tussendoortjes, u krijgt bij Op Hodenpijl keuze uit verschillende soorten lunch welke op eigen kosten zijn.

Tijd

10.00 – 17.00 uur.

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar welkom@nannanicole.nl

Datum

zaterdag 17 december 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

€ 77,00

Ticket

Nanna Nicole

Locatie

Serre
Categorie