Skip to main content

Ontmoeting met jouw voorouders: De Vaderlijn – 7 generaties – Nanna Nicole

 Op 11 november, 17 december en 28 januari geeft Nanna Nicole een Sjamanistisch drieluik. Een workshop die zowel als 3 daagse en los te volgen is. 

Binnen het Medicijnwiel staat het Noorden voor de winter. De periode van rust, bezinning, donker, stilte, ouderwijsheid, overgaan, de collectieve Ziel, en onze Voorouders. Zij die ons hebben voorgeleefd, zijn hier in energie het sterkst voelbaar. De winter is de periode waarin de sluier tussen de geziene & ongeziene wereld het dunste is. Met bakken vol liefde nodigt Anna je uit om deze winterperiode (nog) dieper te mogen zakken in jouw Zijn.

Om jezelf ten volste kénnen is in Anna haar beleving de mooiste weg naar een Ware Aarde. Omdat de weg naar binnen prachtig is. In het diepste donker, kom je je meeste heldere licht tegen…

De Vaderlijn – 7 generaties

Alles wat jij nu, in dit leven bij je draagt, wie jij bent geworden, als vrouw, als man, gaat 7 generaties terug. Althans, dat gaat natuurlijk nog veel verder terug. En ‘men’ zegt dat dit deel van jouw voorouderlijke geschiedenis nog echt voelbaar is, in en door jou.

Natuurlijk ben jij jouw eigen unieke jij. En misschien herken je ook een gevoel van: “dit is niet van mij”. Je voelt dat je ‘iets’ bij je draagt, en dat ‘iets’ klopt niet met hoe jouw leven nu ís: een emotie, een patroon wat je maar niet doorbroken krijgt, een zwaarte, een leegte, een onverklaarbaar verdriet? It could be anything…

Of, je voelt dat er kwaliteiten in jouw verborgen zitten, die je (nog) niet écht kunt léven! In jouw voorouderlijke lijn, zit of leeft een oerkracht, het goddelijke, de krijger, … Om daar weer mee in contact te komen, kan ongelooflijk helend Zijn. Steun geven. Een nieuwe vorm van hartgedragen daadkracht. En de mogelijkheid om deze kwaliteiten weer helemaal te integreren in jouw leven.

Door (letterlijk) terug te stappen in jouw Vaderlijn, krijg je op een ander niveau een dieper begrip voor jij bent geworden. Je kunt daar laten wat niet van jou is. De energie, een dieper weten, meenemen die wel dienend is, in dit leven, voor jou, en de jouwen. Jezelf completer voelen.

Je gaat deze dag o.a. reizen op de drum naar jouw Voorouderveld. En, je gaat 7 generaties terugstappen in jouw Vaderlijn. Om te voelen, te ervaren wat deze Vaders jou nog door willen geven. Het enige wat het van jou vraagt is overgave aan het Veld, zodat gezien, gehoord en ervaren kan worden wat gezien, gehoord en ervaren wil worden.

Het is prachtig, helend en verhelderend.

Nanna Nicole is Medizijnsvrouw. “Op Reis door mijn eigen leven, heb ik al veel verschillende (om)wegen bewandeld om nu al een aantal jaren mijn ware pad gevonden te hebben: met de hulp sjamanistische en systemische rituelen mijzelf én de ander te herinneren wie wij werkelijk Zijn, wie jij bent. Jouw Ware Aard en meest Zuivere Zijn. Voorbij, of door, alle lagen.

Afgelopen zomer kreeg ik de uitnodiging om hier, Op Hodenpijl, iets moois te mogen organiseren. Een uitnodiging die ik met beide handen heb aangenomen, omdat we een gemeenschappelijk idee hebben over wat deze wereld ‘nodig’ heeft in deze tijd van grote veranderingen en dat ben JIJ. De weg naar ‘nieuw’ gaat over zelfkennis. Je zelf ten diepste begrijpen, kennen, weten waarom je doet wat je doet, en waarom je misschien nog niet doet wat je werkelijk te doen hebt.

Tijdens de wintermaanden faciliteer ik 3 dagen, welke in het teken staan van de energie van het Noorden. De periode van rust, bezinning, herschikken, het donker, de stilte, ouderwijsheid en overgaan naar een nieuwe fase… Het Noorden is ook de richting van de Collectieve Ziel én onze Voorouders. Zij die ons hebben voorgeleefd, zijn hier in energie het sterkste voelbaar.

De winter is de periode waarin de sluier tussen de gezien en ongezien wereld het dunste is. Met bakken vol liefde ben je welkom om – samen – deze winterperiode (nog) dieper te zakken in jouw Zijn.”

Kosten

€ 77,-, voor 1 dag

Inclusief thee en tussendoortjes, u krijgt bij Op Hodenpijl keuze uit verschillende soorten lunch welke op eigen kosten zijn.

Tijd

10.00 – 17.00 uur.

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar welkom@nannanicole.nl

Datum

zaterdag 28 januari 2023

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

€ 77,00

Ticket

Nanna Nicole

Locatie

Serre
Categorie