Onze kosmische ziel – Ludo Vrebos – Geannuleerd

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is deze lezing helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor deze lezing, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Naar aanleiding van zijn nieuwe boek “Toelichting bij de boeken van Jozef Rulof” geeft Ludo Vrebos op zondag 28 februari een lezing Op Hodenpijl.

Jozef Rulof (1898-1952) produceerde een omvangrijk oeuvre van 27 boeken met in totaal meer dan 11.000 pagina’s spirituele lectuur.

Psycholoog Ludo Vrebos bestudeerde dit werk gedurende 37 jaar en vat in zijn nieuwe boek de kern van deze allesomvattende wijsheid samen als: “Onze kosmische ziel leidt ons als een innerlijke gids door al onze levens op aarde naar een hoger bewustzijn en de universele liefde.”

Volgens Ludo bevatten deze boeken een schat aan informatie om onze persoonlijke keuzes af te stemmen op onze kosmische wil. Hij zal verduidelijken hoe we hierdoor de aangeboren harmonie van onze ziel kunnen terugwinnen en onze geestelijke ontwikkeling kunnen versnellen. Dan begrijpen we niet alleen duidelijker de zin van ons eigen leven, maar groeit ook het verbindende gevoel met al het leven om ons heen. Want de Alziel werkt in alle levensvormen vanuit dezelfde twee basiskrachten.

Door deze twee krachten vormen we al onze gevoelens en gedachten, en stuwt onze ziel ons tot zowel vrouwelijke als mannelijke levens. Ludo zal deze zondagmiddag toelichten hoe deze twee basisprincipes terug te vinden zijn in talrijke thema’s die in zijn nieuwe boek aan bod komen, zoals: aanleg en angsten, onderbewustzijn en hersenen, deelpersoonlijkheden en karakter, graden van liefde en tweelingzielen, moederschap en vaderschap, duistere en lichtsferen in het hiernamaals, planeten en zonnen, Christus en de meesters van het licht, en vele andere onderwerpen

Extra bij te boeken, ons luncharrangement.
Om 12.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. De genoemde prijs is inclusief entreekaart.

Om 14.00 uur is de aanvang van de lezing in de kerk.

Entree: € 18,50
Inclusief lunch: € 34,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 28 februari 2021

Tijd

14:00 - 16:00

Prijs

€ 18,50. Met lunch € 34,50

Locatie

Kerk
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.