Cacaoceremonie en Concert – Jennifer Ann

Op zondag 12 maart geeft Jennifer Ann een ceremonieel concert met cacao. Jennifer Ann is singer songwriter en ceremonialist. Haar focus ligt op mensen thuis brengen in hun hart door middel van muziek en rituelen.

Haar stem is als een moeders omhelzing, haar rituelen laten je herinneren wie je daadwerkelijk bent. Door haar jaren lange studies met oude culturen, reizen en devotie is een workshop bijwonen van Jennifer Ann een hele ervaring, waar je getransformeerd uit komt. In haar werkt creëert ze een brug tussen de oude wijsheden en het moderne leven, waarbij ze een gebalanceerde manier heeft gevonden om deze kennis op een praktische wijze over te dragen. Bij Ophodenpijl, zal Jennifer Ann een concert geven, ondersteund door ceremoniële cacao (in drank vorm en optioneel) en zal ze bijgestaan worden door Joel van der Putten, die een soundhealing zal geven met o.a Gong en Stem. Wees welkom om jezelf te herinneren en te zijn.

Tickets €35,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 12 maart 2023

Tijd

12:00 - 14:00

Prijs

€ 35,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.