Skip to main content

Happy Spirit Days Festival – 2024 – Op Hodenpijl

Op 16, 17 en 18 augustus organiseren Op Hodenpijl en Happy Spirit Days een 3 daags feelgood festival, het Happy Spirit Days festival. Dit is de zesde editie van het festival en de tweede keer op onze prachtige locatie Op Hodenpijl, midden in groen.  

Happy Spirit Days is het festival voor wie zich wil onderdompelen in de wereld van yoga, filosofie, bewustzijn, mindfulness, meditatie en meer. Waarbij we natuurlijk gek zijn op healthy food, muziekoptredens van formaat en allerlei verrassingen. Alle ingrediënten voor een leven in balans zijn aanwezig, zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet.  

Op Hodenpijl is een plek waar we o.a. met een biologisch restaurant en een cultuurkerk lichaam, geest en ziel voeden. Kunst, cultuur, lekker eten, literatuur, muziek en bijzondere lezingen rond onderwerpen als zelfontplooiing, antroposofie, natuur, alternatieve geneeswijzen, bewustwording, spiritualiteit en historie staan hierbij centraal. Daarnaast bieden we ook diverse meditatieconcerten, mantra-zingen, workshops en allerlei andere activiteiten die in lijn zijn met onze visie. 

We bieden een plek waar mensen kunnen ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen.  

Tijdens het festival kan je diverse workshops doen en genieten van de mooiste optredens. Naast de activiteiten vind je ook een Garden met verrassingen, diverse foodtrucks, consulten en sessies op allerlei gebieden. Je kunt je tarotkaarten laten leggen, een consult numerologie, een medium bezoeken en meer. Deze activiteiten zijn tegen betaling, maar wel voor festivalprijzen. 

Thema voor 2024 – Verbinding

We zijn dol op verrassingen. We zijn dol op extra’s. En we zijn dol op ons feelgood festival. Om dat dit jaar nog completer te maken, werken we voor het eerst met een thema.

De Happy Spirit Spirit Days zet zich altijd in om alles met elkaar in contact te brengen. Daarom hebben we gekozen voor het thema Verbinding. Of het nu gaat om spreker en luisteraar, lichaam en geest, anderen en jezelf – alles bestaat in connectie tot elkaar. Zowel collectief als individueel vinden er constant verschuivingen plaats. In verbinding met jezelf vind je antwoord op vragen als ‘wie ben ik?’ en ‘waarom ben ik hier?’. In verbinding met elkaar ligt de focus op samen de beste weg vinden. Voor jezelf, voor elkaar en voor de wereld.

Met onze workshops, sprekers en optredens willen we je bewustzijn aanspreken. Steeds op een nieuwe manier, maar altijd in verbinding. Er is een transformatieproces gaande en daar zijn we zowel individueel als collectief mee verbonden. Dus maak contact met jezelf, met de mensen om je heen en met de wereld waar we allemaal onderdeel van uitmaken. Met je hoofd, met je hart, maar vooral ook met plezier. Dat is waar verbinding op de Happy Spirit Days voor staat.

Ook is er een bazaar met diverse stands en kraampjes waar je artikelen kan kopen waar jij happy van wordt! 

De kaartenverkoop staat inmiddels online! Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. 

Klik hier om je tickets te bestellen!  

Bekijk hier de foto’s van vorig jaar. 

Datum

vrijdag 16 augustus 2024
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl

Volgende gebeurtenis