Onze menukaart is
~ Vernieuwd, verrassend en hier en daar experimenteel ~
mét behoud van de ideologie van Op Hodenpijl. Dat is de nieuwe keuken onder de leiding van chef Freek van der Vlist.
Op het menu staan kleine(re) gerechtjes.
Wij adviseren:
* lunch: 2 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood
* diner: 3 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood
Ook leuk om met elkaar te delen!
Openingstijden Keuken
* Lunch: 12.00- 14.30u
* Borrelkaart: 14.30 – 17.30
* Diner (wo t/m za): vanaf 17.30u
Zondag = wisselende zondagskaart
Lunch & Diner
-
Venkelzaadbrood | Gerookte geitenboter | Uiencrème5
-
Rode biet | Linzen | Braam | Walnoot | Rookmayonaise13
-
Gepofte knolselderij | Dashi | Laurier | Vlierkappertjes | Kastanjechampignon12
-
Aardpeer-Peer Tartaar | Koolrabi | Gerst Mole | Oesterzwamchips13
-
Soep van het land | Afrikaantjesolie | Daslookkappertjes10
-
Koolraap millefeuille | Appel | Bleekselderij salsa | Jalapeño | Gist16
-
Tempeh | Boekweit | Jonge walnoot | Pompoencrème | Vijgenblad14
-
Buikspek | Romeinse Sla | Kimchi | Pruimenjus19
-
Blaarkop | Aardappelmousseline | Palmkool | Ananassalie olie | Jus19
-
Wei-Karamelijs | Kruidige Kweepeer | Hazelnoot10
-
Hang-op | Geconfijte Vijg | Kardemomcake | Moerasspireaolie10
-
Drie Nederlandse kazen | Membrillo13
Verrassingsmenu
-
Wil je verrast worden? Wij kiezen graag voor je.
-
2 gangen & Venkelzaadbrood33
-
3 gangen & Venkelzaadbrood42
-
4 gangen & Venkelzaadbrood52
-
5 gangen & Venkelzaadbrood65
-
Heb je een allergie? Laat het ons weten en vraag onze collega’s
in het restaurant naar de allergenen informatie.