Skip to main content

Onze menukaart is 
~ Vernieuwd, verrassend en hier en daar experimenteel ~
mét behoud van de ideologie van Op Hodenpijl. Dat is de nieuwe keuken onder de leiding van chef Freek van der Vlist. 

Op het menu staan kleine(re) gerechtjes. 
Wij adviseren: 
* lunch: 2 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood
* diner: 3 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood

Ook leuk om met elkaar te delen!

Openingstijden Keuken

* Lunch: 12.00- 14.30u
* Borrelkaart: 14.30 – 17.30 
* Diner (wo t/m za): vanaf 17.30u

Zondag = wisselende zondagskaart

Lunch & Diner

  • Venkelzaadbrood | Gerookte geitenboter | Uiencrème
    5
  • Rode biet | Linzen | Braam | Walnoot | Rookmayonaise
    13
  • Gepofte knolselderij | Dashi | Laurier | Vlierkappertjes | Kastanjechampignon
    12
  • Aardpeer-Peer Tartaar | Koolrabi | Gerst Mole | Oesterzwamchips
    13
  • Soep van het land | Afrikaantjesolie | Daslookkappertjes
    10
  • Koolraap millefeuille | Appel | Bleekselderij salsa | Jalapeño | Gist
    16
  • Tempeh | Boekweit | Jonge walnoot | Pompoencrème | Vijgenblad
    14
  • Buikspek | Romeinse Sla | Kimchi | Pruimenjus
    19
  • Blaarkop | Aardappelmousseline | Palmkool | Ananassalie olie | Jus
    19
  • Wei-Karamelijs | Kruidige Kweepeer | Hazelnoot
    10
  • Hang-op | Geconfijte Vijg | Kardemomcake | Moerasspireaolie
    10
  • Drie Nederlandse kazen | Membrillo
    13

Verrassingsmenu

  • Wil je verrast worden? Wij kiezen graag voor je.

  • 2 gangen & Venkelzaadbrood
    33
  • 3 gangen & Venkelzaadbrood
    42
  • 4 gangen & Venkelzaadbrood
    52
  • 5 gangen & Venkelzaadbrood
    65
  • Heb je een allergie? Laat het ons weten en vraag onze collega’s
    in het restaurant
    naar de allergenen informatie.