Vanaf 1 september hebben wij een nieuwe kaart!
Vernieuwd, verrassend en hier en daar experimenteel ~
mét behoud van de ideologie van Op Hodenpijl. Dat is de nieuwe keuken onder de leiding van chef Freek van der Vlist.
Op het menu staan kleine(re) gerechtjes.
Wij adviseren:
* lunch: 2 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood
* diner: 3 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood
Ook leuk om met elkaar te delen!
Openingstijden Keuken
* Lunch: 12.00- 14.30u
* Borrelkaart: 14.30 – 17.30
* Diner (wo t/m za): vanaf 17.30u
Zondag = wisselende zondagskaart
Menu
-
Krombekboon | Vlier | Uit | Laurier12
-
Tempeh | Boekweit | Jonge Walnoot | Pompoen | Vijgenblad14
-
Rode Biet | Linzen | Braam | Walnoot | Rook13
-
Koolrabi | Tomaat | Watermeloen | Karnemelk | Afrikaantjes13
-
Soep van het land | Courgette | Daslook10
-
Prei | Paprika | XO | Gerst16
-
Buikspek | Romeinse Sla | Kimchi | Pruimen19
-
Blaarkop | Pommes Anna | Aubergine | Jus19
-
Kaas | Peperjam13
-
Griesmeel | Vosbes | Moerasspirea10
-
Advocaat | Stuifmeel | Room10
Borrel
-
Brood | Geitenboter | Uiencrème7
-
Coppa di Ton | Pickels13
-
Falafel | Koriander | Hangop8
-
Gehaktballetjes | Mosterd10
-
Kaas | Peperjam13
-
Chips4
-
Nootjes5
Zoet
-
Wortelcake5
-
Boterkoek5
-
Appel/notentaart5
-
Vegantaart5