Skip to main content

Onze menukaart is 
~ Vernieuwd, verrassend en hier en daar experimenteel ~
mét behoud van de ideologie van Op Hodenpijl. Dat is de nieuwe keuken onder de leiding van chef Freek van der Vlist. 

Op het menu staan kleine(re) gerechtjes. 
Wij adviseren: 
* lunch: 2 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood
* diner: 3 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood

Ook leuk om met elkaar te delen!

Openingstijden Keuken

* Lunch: 12.00- 14.30u
* Borrelkaart: 14.30 – 17.30 
* Diner (wo t/m za): vanaf 17.30u

Zondag = wisselende zondagskaart

Menu

  • Knolselderij | Dashi | Laurier | Vlierkappertjes | Kastanjechampignon
    12
  • Tempeh | Boekweit | Jonge Walnoot | Pompoencrème | Vijgenbladolie
    14
  • Rode Biet | Linzen | Braam | Walnoot | Rookmayonaise
    13
  • Aardpeer-Peer Tartaar | Koolrabi | Gerst Mole | Oesterzwamchips
    13
  • Soep van het Land | Courgettelinten | Daslookkappertjes
    10
  • Prei | Paprika | X.O.-saus | Gerst
    16
  • Buikspek | Romeinse Sla | Kimchi | Pruimenjus
    19
  • Blaarkop | Aardappelmousseline | Palmkool | Ananas-salie olie | Jus
    19
  • 3 Nederlandse Kazen | Peperjam
    13
  • Hang-op | Geconfijte Vijg | Kardemomcake | Moerasspireaolie
    10
  • Wei-Karamelijs | Kruidige Kweepeer | Hazelnoot
    10

Borrel

  • Venkelzaadbrood | Gerookte Geitenboter | Uiencrème
    5
  • Gedroogde Ham | Pickels
    13
  • Falafel | Komkommer | Hang-op
    8
  • Gehaktballetjes | Mosterdmayonaise
    10
  • 3 Nederlandse Kazen | Peperjam
    13
  • Chips
    4
  • Nootjes
    5

Zoet

  • Wortelcake
    5
  • Boterkoek
    5
  • Appel/notentaart
    5
  • Vegantaart
    5