Onze menukaart is
~ Vernieuwd, verrassend en hier en daar experimenteel ~
mét behoud van de ideologie van Op Hodenpijl. Dat is de nieuwe keuken onder de leiding van chef Freek van der Vlist.
Op het menu staan kleine(re) gerechtjes.
Wij adviseren:
* lunch: 2 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood
* diner: 3 gerechtjes per persoon, evt. i.c.m. brood
Ook leuk om met elkaar te delen!
Openingstijden Keuken
* Lunch: 12.00- 14.30u
* Borrelkaart: 14.30 – 17.30
* Diner (wo t/m za): vanaf 17.30u
Zondag = wisselende zondagskaart
Menu
-
Knolselderij | Dashi | Laurier | Vlierkappertjes | Kastanjechampignon12
-
Tempeh | Boekweit | Jonge Walnoot | Pompoencrème | Vijgenbladolie14
-
Rode Biet | Linzen | Braam | Walnoot | Rookmayonaise13
-
Aardpeer-Peer Tartaar | Koolrabi | Gerst Mole | Oesterzwamchips13
-
Soep van het Land | Courgettelinten | Daslookkappertjes10
-
Prei | Paprika | X.O.-saus | Gerst16
-
Buikspek | Romeinse Sla | Kimchi | Pruimenjus19
-
Blaarkop | Aardappelmousseline | Palmkool | Ananas-salie olie | Jus19
-
3 Nederlandse Kazen | Peperjam13
-
Hang-op | Geconfijte Vijg | Kardemomcake | Moerasspireaolie10
-
Wei-Karamelijs | Kruidige Kweepeer | Hazelnoot10
Borrel
-
Venkelzaadbrood | Gerookte Geitenboter | Uiencrème5
-
Gedroogde Ham | Pickels13
-
Falafel | Komkommer | Hang-op8
-
Gehaktballetjes | Mosterdmayonaise10
-
3 Nederlandse Kazen | Peperjam13
-
Chips4
-
Nootjes5
Zoet
-
Wortelcake5
-
Boterkoek5
-
Appel/notentaart5
-
Vegantaart5