Voormalige Pastorie

team trainers en therapeuten

In de voormalige pastorie kun je terecht voor consulten, workshops en cursussen. Hier vind je de Serre, Opkamer, Voorkamer, Zolder en Pastoriekamer. Uitgangspunt van de activiteiten van de therapeuten en trainers is het vinden van de balans tussen lichaam en geest. Voorop staat dat zij allemaal werken aan Gezondheid en Wel-zijn.

Praktijk Remy Mosch

Vitaal leven

Vitaal leven betekent energiek zijn. Je lekker voelen en een gezond leven leiden. Onze praktijk biedt therapie, coaching en inspiratie voor een bewust vitaal leven. Een gezonde geest in een gezond lichaam is daarvoor de bron.

Praktijk Remy Mosch reikt mogelijkheden aan om gezondheidsproblemen op te lossen of te voorkomen. Je vindt bij ons een unieke combinatie van kennis en ervaring met reguliere, complementaire en alternatieve methoden die bijdragen aan een gezond en vitaal leven. Osteopathie en (electro-)acupunctuur vormen daarvoor de basis, aangevuld met bij jou passende behandelmethoden.

Onze behandelingen zijn complementair aan de reguliere geneeskunde. Na onze diagnose stellen wij een behandelplan op of verwijzen we je naar een collega-arts, specialist of therapeut uit ons netwerk. Je kunt bij ons zonder verwijzing terecht, ook voor een second-opinion. Bij reïntegratie en chronische ziekte bieden wij advies en coaching. Desgewenst ook voor werkgevers.
 
Telefoonnummer: 015-3807106
Email: remymosc@xs4all.nl
website: www.remymosch.nl

Jeanette Sjardijn - Brandse

ondernemerscoach, oudercoach & kindermedium

Vanaf de eerste etage werkt Jeanette Sjardijn-Brandse voor en met gevoelige kinderen en hun ouders. 

Jeanette over zichzelf: Mijn naam is Jeanette Sjardijn-Brandse. Inmiddels werk ik 5 jaar voor en met gevoelige kinderen en hun ouders vanuit mijn praktijk GevoeligSterk. Samen met ouders werk ik voor het kind. De boodschap van het kind vertalen, het kind van deze tijd een stem geven is mijn missie. Dit doe ik middels een eigentijdse combinatie van krachtige, spiegelende en systemische coaching vanuit een holistische visie met daarbij een praktische inzet van reading en healing.

Samen met ouders maak ik vooral ruimte, dat wat 'voelbaar' is voor het kind vertalen naar de ouders zodat zij er gericht mee aan de slag kunnen. Dit is weer voelbaar voor het kind én geeft gewenst resultaat. Waardoor kinderen bijvoorbeeld o.a. beter in hun vel zitten, beter slapen, meer op zichzelf vertrouwen, minder angstig zijn. Bewustwording via de taal van voelen staat hierbij centraal. De taal waarmee ouder en kind verbonden zijn. Ook in mijn dagelijks leven speelt het gezinsleven een centrale rol voor mij.

Ik ben getrouwd en samen hebben wij drie prachtige kinderen van 8, 5 en 2 jaar oud.  Je  bent van harte welkom om eens nader kennis te komen maken en een kijkje te komen nemen in de nieuwe praktijkruimte. Ik zal hiervoor o.a. speciale inloopmomenten organiseren.

website: www.gevoeligsterk.nl

Boudewijn Leliveld

Bewustzijn & transformatie

Boudewijn Leliveld is hier een keer in de twee weken op dinsdag voor lessen, bijeenkomsten en consulten. 

 Boudewijn Leliveld houdt zich al jaren bezig met de toepassing van vibrations ten behoeve van het welzijn van mens, plant, dier en milieu. Vibrations zijn trillingen, bewegingen van energie overal en in allerlei vormen. Alle leven is afhankelijk van energie. Zelfs vaste fysieke vormen bestaan uit vibrerende energie. Ieder voorwerp, iedere substantie en elke levensvorm heeft een eigen trilling. De trillingen kunnen opgepakt worden en doorgegeven. Een simpele vergelijking: als we op een warme zondag in de duinen lopen en een advertentie zien van een glas frisdrank met parels op het glas, dan loopt het water ons in de mond. De informatie (het idee alleen al) zorgt voor een reactie. En zo werkt Leliveld ook. Water geleidt informatie. Zijn missie is dat zoveel mogelijk organismen profiteren van de weerbaarheid die vitaal water hen kan geven.

Boudewijn leliveld is 1 x in de 2 weken Op Hodenpijl op de dinsdag. Tot september 2018 geldt een zomerstop voor aannemen van cliënten. Vanaf september kun je tussen 9.00 en 17.00 (op werkdagen) een afspraak maken voor een consult via Pom Leliveld in Dalfsen 0529 – 471111. Vanaf juli is het niet meer mogelijk om via het kantoor van Op Hodenpijl een afspraak te maken. 

 

Workshop organiseren of praktijkruimte huren?

Wil je meer weten over het organiseren van een workshop of trainingen of wil je een praktijkruimte huren?
 
 
Of neem contact op met Merel Kester: 015-3801840 of merel@ophodenpijl.nl

Janny Pronk

Coaching & therapie

Therapie & Coaching Maak kennis met Janny. Ze heeft veel te bieden. Naast de begeleiding van ouders en kinderen. Is ze ook zeer ervaren en kundig om jou te ondersteunen. Of je nu vast gelopen bent of juist wil doorontwikkelen. Janny begeleidt, ondersteunt en coacht. Kom naar de gratis en vrijblijvende inloopmiddagen voor informatie en kennismaking.

Meditatie voor volwassenen. Meer rust in jezelf vinden, hoe doe je dat? Je leert d.m.v. meditatie en ontspanningsoefeningen jezelf waarnemen.Zeer laagdrempelig. Meer rust in jezelf vinden, hoe doe je dat? Je leert d.m.v. meditatie en ontspanningsoefeningen jezelf waarnemen. Er worden verschillen meditatie technieken behandeld en ervaren. Zodat je na verloop van tijd in staat bent om je eigen meditatie samen te stellen

Telefoonummer: 06-50215396 of 015-3807106
Kosten per consult: 30 min.  € 40,00
Kosten per consult: 1 uur € 77,50
Website: www.jannypronk.nl

 

Acqua Universo

Vitaal water
Water is van levensbelang. Zonder kunnen we niet leven. Dus draaien we de kraan open en nemen een glas. Prima! Maar weet je dat het water uit onze kraan ver afstaat van het kristalheldere water van een natuurlijke bron? Ons kraanwater is weliswaar gezuiverd - vele malen zelfs – de vitaliteit laat echter te wensen over. De schadelijke stoffen zijn eruit, maar hebben wel hun sporen nagelaten. We zuiveren water met chemicaliën, maar vergeten om het te vitaliseren. En dan hebben we het nog niet over de belastende effecten van bodemvervuiling, luchtverontreiniging en elektrosmog (door gsm-masten, mobiele telefoons en satellieten). Het water verliest nog meer aan vitaliteit.
 
Vitaal water
Vitaal water is in meerdere opzichten goed voor de gezondheid. Het is hoe water hoort te zijn, met een goed georganiseerde structuur (natuurlijke varenstructuur). Vitaal water is een goede mogelijkheid om lichaam éngeest in balans te houden. Vitaal water laat de energie weer stromen en draagt ertoe bij dat je lekker in je vel zit!

Vitaal Telen
Voor de tuinbouw heeft Acqua Universo het concept Vitaal Telen ontwikkeld. De kern van Vitaal Telen is vitaal water. 

Telefoon: 015-3807963
E-mail: info@vitaalkraanwater.nl
Website: www.vitaalkraanwater.nl 
 www.acquauniverso.nl

 

Danielle van der Stap

Hooggevoeligheid en vrouwen

Daniëlle van der Stap is gespecialiseerd in het werken met hooggevoelige vrouwen en zwangeren.

Coaching van hooggevoelige vrouwen
Met het unieke ‘Sensitive Power Woman Programma’ begeleidt Daniëlle hooggevoelige vrouwen naar een krachtig en energiek leven. Als geen ander weet ze welke strubbelingen je tegen kunt komen op het pad naar het (h)erkennen van je gevoeligheid.

VoetreflexPlus
Het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten. Door het masseren van bepaalde reflexzones wordt de bloedsomloop, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Daarnaast worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles zorgt voor een betere gezondheid en ontspanning van lichaam en geest. VoetreflexPlus is de officiële Chinese voetreflextherapie gecombineerd met de westerse technieken.

Zwangerschapsmassage en –reflexologie
Een zwangerschapsmassage of -reflexologie zorgt voor ontspanning en kan verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. Het brengt je zowel lichamelijk als geestelijk in balans en dit komt de ontwikkeling van je kindje weer ten goede. Zwangerschapsreflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuitligging en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent.

Karakteranalyse
Daniëlle is erkend karakteranalist. Door het lezen van de tenen geeft ze je inzicht in je karakter, gedrag en persoonlijkheid. Een unieke methode om jezelf een spiegel te laten voorhouden.

E-mail: info@praktijkdevlindertuin.nl
Telefoon: 06 – 52 339 331
website:  www.praktijkdevlindertuin.nl