Zweethut (Inipi)- Maurits Hofman

Maurits Hofman organiseert een Zweethut. De Zweethutceremonie is een oeroud ritueel van de Native Americans. De hele dag ben je met natuur omringd en werk je met de elementen; aarde, vuur, water en lucht. Hierdoor verbind je je met de kern van het leven en jouw levensstroom. De dag staat bol van oude rituelen en bezinning, doorgegeven door de Lakota People aan het Westen.

De Inipi (Lakota voor “House of the first breath”) is gemaakt van wilgentakken, een soort iglo. We starten de dag met elkaar in de stenen ceremonie en daarna maken we het vuur aan. Daarna is ruimte voor ontspanning & bezinning, terwijl we wachten tot de stenen heet zijn en klaar voor de Zweethut. Op een gegeven moment gaan we de Zweethut in, wat volgens de Lakota de baarmoeder van de Moeder Aarde is. Na de Zweethut sluiten we de dag rond het vuur gezamenlijk af.

Maurits begeleidt de Zweethut en zit al zelf al ruim 14 jaar in de Inipi. Met ervaring in verschillende tradities, is Lakota de basis van Maurits zijn training gedurende de jaren.

Prijs
€ 99,- inclusief lunch, bestaande uit een kop soep met brood.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door te mailen naar zweethutceremonies@gmail.com.

Datum

zondag 30 oktober 2022

Tijd

10:00 - 18:00

Prijs

€ 99,00

Locatie

Hoeve Levenslust
Categorie

Organisator

Maurits Hofman
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.