Zomerworkshops voor kinderen en tieners – Jeanette Sjardijn

Leuke en laagdrempelige workshops met onder andere yoga, meditatie, talentenspel en creatieve verwerking.

Voor veel kinderen, zeker de wat meer gevoelige kinderen is het een tijd waarin het een uitdaging is om goed bij jezelf te zijn en blijven. Er is nu eenmaal veel waar te nemen. In deze workshops krijgen de kids en tieners tools aangereikt die hen helpen het ‘ik’ te verstevigen. Vanuit spel, in- en ontspanning, bewuster van je talenten, speelser, lichter en sterker de wereld in.

De workshops zijn vooral leuk en laagdrempelig. Daarnaast dragen ze bij aan het zelfbewustzijn vergroten met behulp van oefeningen, spel en creatieve verwerking afgestemd op de leeftijdsgroep. Ont-moeten en ervaren staan centraal.

Yogamatten en andere benodigdheden zijn aanwezig. Het dragen van gemakkelijke kleding is prettig. Er is beperkt plek dus meldt tijdig aan. Iedere workshop is los te boeken.

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar is deze workshop van 9.30 tot 11.00 uur.

Voor tieners van 12 tot 16 jaar is deze workshop van 11.30 tot 13.00 uur.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: jeanette@jeanettesjardijn.nl o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen.

 

Tags:

Datum

woensdag 21 juli 2021

Tijd

09:30 - 13:00

Prijs

15,-

Locatie

Pastorie 1e etage
Jeanette Sjardijn

Organisator

Jeanette Sjardijn
Telefoon
06-42742850
E-mail
jeanette@jeanettesjardijn.nl
Website
https://www.jeanettesjardijn.nl/
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.