Skip to main content

Zomerse Karakterdag – Beleef Je Karakter

Op woensdag 7 september organiseert Beleef Je Karakter bij Op Hodenpijl een Zomerse Karakterdag met theorie over de verschillende karakterstijlen & praktische oefeningen om het verschil te maken. Ontdek hoe je jouw kwaliteiten weer benut, bijtankt en op een andere manier voor jezelf zorgt dan je tot nu toe deed. Met als resultaat: je straalt!

Beleef Je Karakter gaat voor vrijheid, zelfzorg en zelfvertrouwen. Door inzicht te geven in menselijk gedrag en actief aan de slag te gaan. Ontdek hoe we onszelf staande houden in het leven en merk op wat het verschil is als we ‘iets’ net iets anders doen. Ervaringen in onze vroege jeugd en de manier hoe we daarop reageren maakt ons allemaal verschillend. Er is voor iedereen ook iets anders nodig om in je kracht te komen, zelfvertrouwen terug te krijgen of te kunnen ontspannen. En dat is de kern van deze dag!

Voor wie: voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe mensen zich op verschillende manieren staande houden en nieuwsgierig zijn naar karakterstijlen.
Het resultaat? Je maakt een waardevol begin in de wereld van karakterstijlen waardoor het leven licht, makkelijk en fijn wordt. 

Kosten

€ 159,74

Tijd

10.00 – 16.30 uur

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

woensdag 07 september 2022

Tijd

10:00 - 16:30

Prijs

€ 159,74

Locatie

Serre
Categorie