Skip to main content

Stiltedag Op Hodenpijl – Body & Mind Center Nandita

Stiltedag ‘Op Hodenpijl’. 

 “There is a voice that doesn’t use words. Listen.” ~ Rumi

Stilte is tegenwoordig een schaars  goed. Net als rust.
Een dag voor jou zonder praten, zonder socialisen, zonder drukte om je heen, zonder je best te doen. Een dag waarop jij niets hoeft of moet dan alleen er te zijn voor jezelf.
Eén dag neem je afstand van de dagelijkse gang van zaken.
Oftewel, een dag met noble silence, zodat er ruimte is om te horen wat er in de stilte aanwezig is.
Daarom organiseert Nathalie van Nandita deze one day retrait.

Dagindeling
Deze ochtend starten we met ademoefeningen. Yoga Asana, Yang, maar vooral yin yoga. Zachte aandachtsoefeningen om meer en meer naar binnen te keren. Passend bij de tijd van het jaar. Deels in volledige stilte, deels met resonantie van klankschalen. Na de heerlijke vegetarische lunch uit de keuken van Op Hodenpijl gaan we naar buiten voor een wandeling in stilte. Bewust waarnemen wat de zintuigen opvangen. Eenmaal terug op de zolder zal Nina Meijeren met haar live harp begeleiding ons mee nemen naar een diepe ontspanning terwijl ons lichaam de weldaad voelt van een gemberpakking om de bijnieren te verwarmen.

Je hebt geen ervaring met yoga of meditatie nodig om deze dag aan te sluiten. Voel je welkom. Persoonlijke aandacht en rust zijn belangrijk, daarom is er plek voor maximaal 13 deelnemers.

Nathalie Meert
Nathalie is de dankbare studio eigenaresse van Nandita Body & Mind Centre te Vlaardingen. Met de wekelijkse yogalessen en maandelijkse workshops met gastdocenten in de studio dan nu nogmaals een hele dag vol yoga en meditatie bij Op Hodenpijl. Haar kennis en ervaring, maar nog meer haar warmte en passie maken dat deze dag tot in de puntjes verzorgd is.

Inspiratie haalt Nathalie uit onder andere vier maal een 10-daagse Vipassana stilte meditatie en 89 dagen pelgrimage naar Santiago de Compestella  met onderweg heel veel stilte en rust, hebben haar inzichten gegeven.

Kom zelf ervaren wat één dag stilte in combinatie met yoga en meditatie voor jou doet.

Informatie

Datum zaterdag 8 februari 2020
Tijd
09:30 – 16:30
Prijs
95 euro
Organisator
Body & Mind Center Nandita
Meer informatie/aanmelden http://nandita.nl/lesrooster-agenda/
e-mail info@nandita.nl

Mocht je vragen hebben over de stiltedag neem dan vooral even contact op: info@nandita.nl

 

 

 

Datum

zaterdag 08 februari 2020

Tijd

09:30 - 16:30

Prijs

95,-

Locatie

Zolder
Categorie