Yoga in concert – Jan Kuiper en Yvonne de Hoop

Stel je voor. Je ligt ontspannen op je yogamat en terwijl je rustig in- en uitademt hoor je betoverende klanken en een zachte stem die je begeleidt naar meditatie.

Daarna neemt je adem je mee in een flow van beweging en yoga.

Welkom bij Yoga in Concert! Gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper en zijn vrouw yogini Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yogaconcerten in binnen en buitenland.

Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, klank en meditatie komen samen in dit bijzondere concept. Alles is mogelijk: actief meedoen op je yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden.

Tijdens de voorstelling nemen we mee in een flow van muziek, beweging, adem en ontspanning. Muzikale begeleiding door Jan Kuiper – gitaar en percussie, Yvonne de Hoop – percussie en klank. Geen enkele voorstelling van Yoga in Concert is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de locatie, het thema en de musici. We nemen je mee op een unieke innerlijke reis.

Beoefen je al yoga of ben je een beginner? De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom. Losse kleding; een T-shirt en Jogging broek zijn handig. Vergeet je yogamat niet. Tot ziens bij Yoga in Concert!

Ligplek, regels & afmelden

Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen of zitten, neem dan zelf een yogamat en kussentje mee. Een vest of een klein dekentje is ook toegestaan. Het is niet toegestaan om dekbedden, slaapzakken, kampeermatjes of luchtbedden mee te nemen. De afmetingen van de mat is max 70 cm bij 2 mtr. Beschik je niet over een yogamat, dan kun je er 1 bij ons Ophodenpijl lenen.

Website:www.yogainconcert.nl
E-mailadres:info@yogainconcert.nl

Duur 1 uur en 30 minuten, zonder pauze. Inclusief thee na afloop.

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

Prijs: € 25,-

Geen velden gevonden.

Datum

vrijdag 19 oktober 2018

Tijd

Eindtijd is een schatting.
20:00 - 21:30

Prijs

25,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.