Toxische relaties en zelfliefde (en hoe die twee niet samen gaan) – Ylske Tammel

Woensdag 12 oktober is Ylske Tammel, orthopedagoog en integratief therapeut, te gast Op Hodenpijl. Iddo Drevijn gaat deze avond met haar in gesprek over de vele gezichten die destructieve relaties kunnen hebben, de oorsprong ervan en hoe je zelf kunt helen van een liefdestrauma, door zelfliefde te ontwikkelen. Concreet leidt dit tot het aangaan van liefdevolle en gelijkwaardige relaties in je leven. Een voorwaarde voor het ervaren van geluk en groei.

In haar praktijk in Rotterdam begeleidt Ylske Tammel haar cliënten bij verandering, groei en transformatie. Veel van haar cliënten worstelen met verdriet, boosheid, eenzaamheid en angst, omdat ze onderdeel zijn of waren van een toxische relatie. Destructieve relaties zijn relaties die gekenmerkt worden door ongelijkwaardigheid, manipulatie, geestelijk en of lichamelijk geweld, bedrog, afhankelijkheid, misbruik, verslaving, kortom, onveiligheid.

Ylske Tammel beschrijft in haar boek ‘Liefdestrauma’, wat eind dit jaar verschijnt, de universele schreden op het pad van helen. Naast uitleg van de begrippen ‘liefdestrauma, toxische relaties, co-dependentie en narcisme, loopt het helingsproces van Clair als een rode draad door het boek. Aan de hand van het unieke verhaal van Clair illustreert Ylske Tammel de universele stappen van verandering die ieder mens op zijn of haar eigen wijze en in zijn of haar eigen tempo zet. Een boek vol inzichten, zeker ook confronterende, maar vooral ook een heel hoopvol boek, waarin concrete handvaten worden geboden bij het ontwikkelen van meer en meer zelfliefde.

Naast deskundige op het gebied van opvoeding, relaties, innerlijke groei en verandering is Ylske Tammel zelf ervaringsdeskundige op het gebied van destructieve relaties en helen van narcistisch misbruik. Haar ervaringsdeskundigheid zet zij professioneel in bij de begeleiding van haar cliënten.

Tijdens het interview is er ruimte voor zowel persoonlijke als professionele vragen uit het publiek.

Detail: Ylske Tammel laat zich deze avond interviewen door haar partner Iddo Drevijn. ‘Destructief en liefdeloos’ maakte jaren terug plaats voor ‘constructief en liefdevol’.

Wees welkom, professionals, ervaringsdeskundigen en andere geïnteresseerden, het wordt een liefdevolle en interessante avond!

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,- inclusief een drankje in de pauze van de lezing.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 12 oktober 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€19,50. Incl. maaltijd: €43,-

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl
QR Code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.