Skip to main content

Workshop: Waterkristal

Deze educatie staat in het teken van het openen van oorspronkelijke water- en kristal-frequenties. Water en kristal zijn verbonden met ons bewustzijn. Door deze frequenties  door jou heen te laten stromen zal dit van invloed zijn op je leven.

Richard Pols vertelt iets over de invloed van kristallen binnen en buiten ons lichaam. Vervolgens ga je praktisch aan de slag met kristallen. Je gaat met een kristal verbinding maken. Samen onderzoeken we hoe dit voelt en wat dit met jouw bewustzijn kan doen.

De vibratie van kristal staat in verbinding met water. Wij bestaan voor een groot deel uit water als ook onze aarde. Dr Emoto heeft laten zien hoe water reageert op bewustzijn. Wij kunnen ons bewustzijn in water aanwezig laten zijn. Water opent alles. Water is overal en in vele vormen aanwezig in onze werkelijkheid. Water is emotie, kracht en vooral levend bewustzijn. We zullen een oefening doen om het water en het zuurstof in onszelf te verrijken en te zuiveren vanuit de oerbronnen.

Je wordt uitgenodigd om met zo min mogelijk verwachtingen en aannames mee te doen. Hoe minder gedachten je hebt hoe meer doorgang er kan plaatsvinden in je bewustzijn.

Over Richard Pols
Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron.

Voor meer info www.bronkracht.nl

Praktische informatie:
Datum: Dinsdag 27 september 2022
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Prijs: € 49,- excl. kristal; € 69,- incl. kristal

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

dinsdag 27 september 2022

Tijd

19:30 - 22:30

Ticket

Lees verder

Locatie

Pastoriekamer
Categorie
Bronkracht / Richard Pols

Organisator

Bronkracht / Richard Pols
Website
https://bronkracht.nl/