Skip to main content

Workshop: Your Story – Winston Scholsberg

Your story sells; iedereen kan vol zelfvertrouwen zijn verhaal doen! Op 22 januari laat Winston Scholsberg jou zien en ervaren hoe het mogelijk is om in 7 stappen jouw unieke verhaal met overtuigende energie en zelfverzekerde lichaamstaal te communiceren, zodat jij zowel bewust als onbewust zelfvertrouwen en authenticiteit zal uitstralen. 

Zou jij zonder angst en met zelfvertrouwen een presentatie willen geven voor een kleine of grote groep mensen? Denk aan een speech tijdens een bruiloft of tijdens een vergadering op je werk. De juiste skills helpen jou om overtuigender over te komen en je boodschap en gevoelens duidelijk te communiceren. En die skills kan jij leren! Tijdens zijn workshop gaat Winston jou laten zien en voelen wat zijn WES methode inhoudt en doen we gezamenlijk een aantal simpele oefeningen die je direct in je dagelijkse leven kunt toepassen en die meteen zichtbaar resultaat opleveren.

Winston is geboren in Paramaribo, Suriname. Hij is begonnen als drummer en heeft in meer dan 50 bands gespeeld. Hij drumde bij o.a. The Wailers van Bob Marley, Big John Russel en bij Curtis Knight (ontdekker Jimi Hendrix) en won als Super and the Allstars de grote prijs van Nederland. Vervolgens heeft hij zich tot verhalenverteller, presentator en entertainer ontwikkeld. Zijn WES methode is op deze uitgebreide ervaring gebaseerd. Zijn publiek bestaat onder andere uit managers, ondernemers, politici, coaches en CEO’s. Hij heeft hen geholpen om hun verhaal met kracht en overtuiging over te brengen op een publiek van alle soorten en maten. Naast de communicatie- en presentatietrainingen die hij verzorgt, is hij tevens actief als coach persoonlijke ontwikkeling.

Ook te boeken, ons eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 22 januari 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

16,50 euro. Inclusief maaltijd: 37,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code