Skip to main content

Workshop Oerzang – Marius Engelbrecht

Op zondagmiddag 10 februari is stemcoach Marius Engelbrecht te gast Op Hodenpijl voor de workshop ‘Oerzang’. Laat van je horen in onze voormalige kerk met prachtige akoestiek!

Je stem kan diepe lagen in jou raken. Daarom is klinken en uiten zo bevrijdend. Tegelijkertijd zit er rond onze stem vaak een laagje verlegenheid, schroom of juist prestatie. Dat willen we graag weg hebben maar dat werkt niet. Als het er juist helemaal mag zijn, zonder oordeel, dan gebeurt er iets bijzonders. Dan smelten die remmen en pantsers. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent. Bevrijd je stem, laat je ziel stralen, klink jouw lied.

Waarom raakt stem ons zo diep? Niet alleen bij verliefdheid en bij verdriet luisteren we het liefst naar muziek, ook in oorlogen en in revoluties, in gevangenschap en slavernij zingen mensen, om te overleven en om hoop te houden. Beethovens ‘Alle Menschen werden Brüder’ klonk op het Tiananmen Plein, in Berlijn toen de muur viel, en jaren eerder in Chili en in vele andere landen in hun vrijheidsstrijd. Het mysterie van zingen als vrije expressieve uiting van jezelf is dat het een diepe bron in ons raakt, een oerbron die ons herinnert aan wie we zijn en wat we kunnen. Dit is een bron uit de oertijden, van voor de taal, die wij nog steeds in ons dragen. Marius laat ons in oefeningen en samenklank voelen hoe we die bron weer wakker kunnen maken in ons leven.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop
Inclusief lunch: € 32,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 10 februari 2019

Tijd

15:00 - 17:00

Prijs

€ 16,50. Inclusief lunch € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl