Skip to main content

Wintereditie Uur van Verstilling – Simone & Yme zitplek

Zangeres Simone Awhina en Yme Bosgra nemen je mee op een beleving van verstilling om op deze bijzondere avond in contact te kunnen komen met het ware kerstgevoel. De ligplekken voor dit concert zijn uitverkocht. 

Verstillen, verbinden, ontmoeten. Een ontroerend lied, een gedicht dat raakt, een pakkende tekst die de essentie van kerst weergeeft; eenheid, licht, liefde… Liefde in de diepste zin van het woord.

De pure, zielenroerende zang en intuïtieve klanken van Simone, songs uit diverse culturen waaronder Hebreeuws verbonden met inspirerende teksten, de verstilling van de klankinstrumenten en het mee zingen, zorgen voor het warme kerstgevoel. Simone wordt muzikaal ondersteund door pianist Maarten Helsloot en violiste Martine Nijenhuis.

“Tot tranen geroerd”

“Dank voor de prachtige energie, de stroom van het hart, zo puur, zo zuiver.”

“Een licht, een poort van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid daalde neer in de zaal.”

“I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.” Byron Katie

“Simone has a beautiful voice that touched me deeply.” Manose, fluitist Deva Premal

Simone Awhina; zangeres, soundhealer, inspirator en auteur van het succesvolle boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem en klanken ontroeren, verstillen en raken diep in de ziel. Happinez noemde het een healingvoice. Simone heeft zich ontwikkeld in soundhealing, meditatie, qigong en diverse vormen van energiewerk.

Haar man Yme Bosgra is therapeut en heeft zich verdiept in mindfulness, stress management en de weg van de Tao. Hij beschikt over een diepe wijsheid. In zijn aanwezigheid kun je ontspannen. Zijn diepe, volle stem klinkt als een didgeridoo en in de manier waarop hij de gong en de klankschalen bespeeld klinkt de klank van het universum door.

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 20,- inclusief thee na afloop
Inclusief maaltijd: € 40,50

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Hieronder kun je reserveren voor een zitplek. De ligplekken voor dit concert zijn uitverkocht. 

 

Datum

zaterdag 21 december 2019

Tijd

20:00 - 21:30

Prijs

20,- euro. Incl. maaltijd: 40,50

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl