Skip to main content

Lucht, Licht en een Lach in je rouw, én daarna – Willy van Leeuwen

Op 19 september presenteert Willy van Leeuwen onder muzikale begeleiding van Jeroen Zijlstra het Stappenplan voor een gezond rouwproces. Deze avond deelt ze een nieuw perspectief op verlies en rouw: Lucht, Licht en een Lach in je rouw, én daarna.

Hoe kun je gezond rouwen? Weet je wat werkt voor jou en wat je kunt laten? Weet je wat je nodig hebt? Wat is jouw motivatie om te rouwen?

Rouwen is niet hip, wel heilzaam. Want in een gezond rouwproces kom je in contact met je kracht en je wijsheid, je creativiteit en je uniciteit. Daardoor leer je jezelf steeds beter kennen, ontdekt wat je verlangens en dromen zijn en waar je gelukkig van wordt. Deze ontdekkingen zijn de motivatie om te rouwen en je nieuwe leven in te richten.

Willy verloor haar man aan de gevolgen van een bedrijfsongeval en bleef achter met twee kleine kinderen en een bedrijf. Ze was nieuw in het land van verlies en rouw, maar kon niets met het traditionele rouwproces. Eigenwijs ging ze zelf op pad. Haar intuïtie, analytisch vermogen en moed leidden haar door alle lagen van de rouw. Het resulteerde in een afgerond, vervullend en verrijkend rouwproces. Dit en daarop volgende verliezen resulteerden in een nieuwe visie, de boeken Effectief Rouwen om Voluit te Leven, een Stappenplan en een Thuis-traject voor rouw. Willy is schrijver, holistisch therapeut en visionair.

Het Stappenplan volgt de natuurlijke bewegingen van het rouwproces. Vanuit haar openheid,  met zachtheid en humor neemt Willy je mee in de stappen. Ze deelt haar ervaringen, geeft aandacht aan rouw met kinderen en tips voor de omgeving.

De pure liedjes van Jeroen Zijlstra maken deze avond compleet.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 19 september 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€18,50.

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl