Skip to main content

De universele wetten – Willem Glaudemans

Op woensdag 5 oktober geeft Willem Glaudemans een lezing over de Universele Wetten. 

Zou je willen weten hoe de schepping in elkaar zit en door welke wetten zij wordt geregeerd? Wil je bewust met deze wetten kunnen leven, zodat je leven de stuwkracht krijgt van moeiteloosheid, vrijheid en creativiteit? De wetten zijn neutraal en werken altijd, de keus is: wil je tégen of mét deze wetten leven? Dan moet je eerst weten wat die wetten zijn, hoe ze werken en hoe je die kunt toepassen.

In deze lezing gaat Willem Glaudemans in op de universele wetten van de schepping, n.a.v. zijn boek Boek van de Universele Wetten; Een leidraad voor bewust leven. Je krijgt de samenhang van deze wetten te zien a.d.h.v. de alles overkoepelende Wet van Creatie die op alle niveaus van schepping werkzaam is. Daarnaast zal op een aantal wetten in het bijzonder worden ingegaan, waarbij vooral ook naar de praktische kant gekeken wordt. Hoe leef je ermee, wat betekent het voor je dagelijks leven? Het kan je een nieuw en holistisch wereldbeeld bieden.

Willem Glaudemans is geboren in 1954, in Den Bosch, vader van drie kinderen. Hij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht, gepromoveerd. Meteen na zijn promotie begon hij met het vertalen van spirituele boeken, o.a. de vertaling van de gnostische evangeliën en openbaringen, de Nag Hammadi-Geschriften, en daarna Een Cursus in Wonderen. Na het vertalen ging hij meer zelf schrijven, sprookjes, gedichten en diverse boeken waarbij de Biblos-serie heel succesvol is gebleken.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,- inclusief een drankje in de pauze van de lezing.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 05 oktober 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code