Cursus in wonderen – Willem Glaudemans (geannuleerd)

Op woensdag 12 mei geeft Willem Glaudemans een lezing over een cursus in wonderen: kiezen tussen angst en liefde. Leer om vanuit liefde te leven door alles wat dat in de weg staat los te laten. 

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is deze lezing helaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor deze lezing, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

De Cursus is al sinds 1975 onder ons en heeft op veel mensenlevens grote invloed gehad. Het is inmiddels een spirituele klassieker. De Cursus leert je om vanuit liefde te leven door alles wat dat in de weg staat los te laten, dus angst, schuld, schaamte, woede enzovoort. Dit alles zijn uitingen van het ego, zoals de Cursus dit noemt. Dat is ons kleine afgescheiden ikje dat ons ook raad geeft, dwingend, als een repeterende breuk, hard en continue.

In de lezing zal Willem ingaan op manieren hoe je wel en hoe je beter niet met het ego kunt omgaan, en hoe je deze stem kunt onderscheiden van die van de Heilige Geest, zoals de Cursus onze innerlijke leiding noemt. Die stem is: zacht, laat je vrij en biedt je een andere keuze die tot vrede leidt. De Cursus in heel praktisch, en dat streven we ook na in de lezing die interactief zal zijn. Ook de geschiedenis van de totstandkoming van de Cursus zal kort aan de orde komen.

Willem Glaudemans is geboren in 1954, in Den Bosch, vader van drie kinderen. Hij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht, gepromoveerd. Meteen na zijn promotie begon hij met het vertalen van spirituele boeken, o.a. de vertaling van de gnostische evangeliën en openbaringen, de Nag Hammadi-Geschriften, en daarna Een Cursus in Wonderen. Na het vertalen ging hij meer zelf schrijven, sprookjes, gedichten en diverse boeken waarbij de Biblos-serie heel succesvol is gebleken.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 12 mei 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.