Skip to main content

Op zoek naar antwoorden – Wiggert Meerman

Op woensdag 25 januari is Wiggert Meerman, schrijver, spreker, coach en avontureer te gast voor een lezing over zijn boek Op zoek naar antwoorden. In een tijd van chaos en verandering zijn velen onder ons ‘Op zoek naar antwoorden’. Onze innerlijke rust wordt continu getest door de uitdagingen van onze ‘moderne’ jungle. Wiggert neemt je mee op reis naar Brazilie, waar hij weken verbleef bij een inheemse stam. Laat je betoveren door de magie van de jungle en haar rituelen. In deze lezing gaan we samen op zoek naar antwoorden op levensvragen.

Je leert deze avond:
– Inheemse geheimen voor innerlijke rust
– Hulp bij het vinden van jouw missie.
– Hoe je helderheid krijgt over jouw toekomst
– Hoe je uit je hoofd komt, terug naar je gevoel.
– Het loslaten van het verleden.
– Hoe vinden een weg op gebeurtenissen uit het verleden.

Op zoek naar antwoorden beschrijft het verhaal van een Nederlandse zakenman, die nadat hij alles verloor, op mysterieuze wijze door het leven naar een inheemse stam in de Amazone wordt geleid. Het stamhoofd laat hem deelnemen aan een eeuwenoud ritueel dat de inheemsen gebruiken om hun ziel te reinigen. Tijdens deze zware beproeving, waarbij hij veertig dagen lang in de heilige ruimte moet verblijven, komt hij zijn eigen demonen onder ogen. De auteur kreeg de opdracht om zijn lessen en inzichten te delen met de wereld. Het resultaat hiervan is dit boek.

Wiggert Meerman beschrijft op openhartige wijze hoe hij ten prooi viel aan de gevaren van onze ‘moderne’ jungle: de niet te winnen strijd van zichzelf vergelijken met anderen, succes najagen, de hebzucht naar geld en het contact verliezen met zichzelf. Het ritueel geeft weer hoe onze voorouders antwoorden vonden op levensvragen. Lees hoe hij afgezonderd in de natuur, onder begeleiding van sjamanen en door middel van een mysterieus medicijn, tot antwoorden komt.

Voor de liefhebbers van persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, plantmedicijnen (ayahuasca) en spirituele groei. Wiggert Meerman is spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, coach en avonturier. Hij helpt ondernemers, leiders en high performers hun eigen stam te bouwen in rijkdom, gezondheid en liefde. Dat doet hij door middel van lezingen en groeiprogramma’s waarin hij de wijsheden en principes van inheemse stammen combineert met modern high performance. Ook is hij host van de podcast Eindbazen, met een paar miljoen downloads de nummer één in de categorie zelfhulp. Zijn boek ‘Op zoek naar antwoorden’ is inmiddels meer dan 10.000 keer verkocht.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-

Datum

woensdag 25 januari 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 19,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl