Skip to main content

Wie kies je te zijn als (buiten)aards Mens? – Claudia van Zee

Waarom is de Aardse Mens het leven elders, als ‘buiten’ zichzelf, gaan beschouwen? Wie is er eigenlijk buitengesloten? En welke beschaving(en) bevinden zich nu tussen de haken? Veel mensen voelen dat buitenaards leven werkelijkheid is, zij wachten op ‘full disclosure’ en zolang wij hierop wachten, zitten we in de uitstelmodus en is er dus geen volledige openheid!

Contact met buitenaardsen kan plaats vinden via ‘channelings’ en andere verbindingen. Indien jij dit ook ervaart, heb je dan wel eens onderzocht, wat er feitelijk gebeurt bij deze communicatie? Via welke modellen dit verloopt en wie je wat laat zien? Ieder mens heeft het recht te weten wie hij of zij oorspronkelijk is en waar liggen voor jou de sleutels om hier achter te komen?
In een bekrachtiging kan ieder voor zichzelf en samen met elkaar, aanwezig zijn in het moment. De oorspronkelijke Mens beweegt zich in een multidimensionale werkelijkheid en is in staat om contact te maken met het kwantum bewustzijnsveld in zichzelf. Wil jij jouwzelf bekrachtigen en dit contact in jezelf openen? Dan ontmoet ik jou graag bij deze lezing.

Over Claudia van Zee
Claudia van Zee (1973) vertelt in haar verhalenbundels over ontwaking in het oorspronkelijke Zelf. Met kwantum bewustzijn beschrijft zij de huidige multidimensionale werkelijkheid waar de mensheid zich in bevindt. In november komt Claudia naar Op Hodenpijl voor vier lezingen! Je kunt deze los en als serie boeken, waarin je jezelf kunt onderzoeken en je oorspronkelijke bewustzijn kunt bekrachtigen en heractiveren. Elke emotie kan gevoeld en ervaren worden bij deze lezingen, waar elke avond een andere onderzoeksvraag in het Zelf centraal staat.

Praktische informatie:
Datum: donderdag 23 november 2023
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Prijs: € 25,-.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

donderdag 23 november 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Prijs

€ 25,00

Locatie

Pastoriekamer
Categorie
Claudia van Zee

Organisator

Claudia van Zee
Website
https://claudiavanzee.nl/