Skip to main content

Wie ben jij voorbij gedachten en trauma’s? – Claudia van Zee

Komen er wel eens gedachten bij je binnen, die je niet wil, op een moment dat je daar niet voor kiest? Zijn er momenten dat je je gedachten probeert weg te denken of te mediteren, omdat het ‘druk in je hoofd’ is?

Deze lezing staat de onderzoeksvraag centraal: “Wie ben jij voorbij gedachten en trauma’s?” Denk jij eigenlijk wel jouw eigen gedachten en kies jij ervoor te functioneren in ‘breintaal’? En wat is een traumagedachte eigenlijk? Ben je bereid te onderzoeken of je een trauma hebt, of dat je dénkt dat je een trauma hebt en je hieraan moet werken? Stel dat je op een dag wakker wordt zonder gedachten, en trauma’s bestaan niet, wie ben jij dan nog? Hoe richt jij jouw leven in en in welke werkelijkheid besta je?
Spreken deze onderzoeksvragen jou aan en ben je bereid de activiteiten in je hoofd waar te nemen met jouw bewustzijn? Kom dan naar deze lezing, waar we samen en ieder voor zich Zelf, kunnen beleven wie wij werkelijk zijn, voorbij gedachten en trauma’s.

Over Claudia van Zee
Claudia van Zee (1973) vertelt in haar verhalenbundels over ontwaking in het oorspronkelijke Zelf. Met kwantum bewustzijn beschrijft zij de huidige multidimensionale werkelijkheid waar de mensheid zich in bevindt. In november komt Claudia naar Op Hodenpijl voor vier lezingen! Je kunt deze los en als serie boeken, waarin je jezelf kunt onderzoeken en je oorspronkelijke bewustzijn kunt bekrachtigen en heractiveren. Elke emotie kan gevoeld en ervaren worden bij deze lezingen, waar elke avond een andere onderzoeksvraag in het Zelf centraal staat.

Praktische informatie:
Datum: donderdag 9 november 2023
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Prijs: € 25,-.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

donderdag 09 november 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Prijs

€ 25,00

Locatie

Pastoriekamer
Categorie
Claudia van Zee

Organisator

Claudia van Zee
Website
https://claudiavanzee.nl/