Skip to main content

Weet wat je eet – Daan de Wit

Hoe kun je gezond en lekker eten op basis van de oudste kennis over voeding en de nieuwste wetenschap? Journalist Daan de Wit zocht het uit en vertelt erover in deze toegankelijke lezing die is gebaseerd op zijn boek Weet wat je eet.

In het boek en tijdens de lezing laat hij hij op basis van gedegen onderzoek zien hoe je verstandige keuzes kunt maken in een wereld vol ziekmakende voeding.
Welke vetten zijn gezond en welke juist niet, wat kun je doen voor een gezond cholesterolprofiel, wat is het belang van een juiste omega3/6-balans en hoe krijg je dat voor elkaar, moet je nou wle of niet oppassen voor koolhydraten? Het zijn slechts enkele van de vragen die Daan stelt en beantwoord. En andere vragen mag je zelf aan hem stellen.
We leven in tijden van overvloed, maar we komen tekort. Je lichaam hunkert naar natuurlijke voeding, naar voldoende vitaminen, mineralen, vetten en eiwitten. Hoe geef je het wat het nodig heeft en op een manier dat je ook nog prettig leeft en lekker eet? Daan vertelt het je op woensdagavond 15 mei 2019.

Nieuwsgierig? Bekijk hier een aflevering een video van Daan in de hoofdrol: https://www.youtube.com/watch?v=0ox7sh77uHo

Meer weten? Kijk op http://weetwatjeeethetboek.nl

Ook te boeken, ons eet- en weetarrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je inlopen voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing van 20.00 – 22.00 uur.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

woensdag 15 mei 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50. Incl. maaltijd: € 37,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code