Skip to main content

Wanneer leef jij in de kracht van vrije wil? – Claudia van Zee

Wat is kracht? Hoe leef je in de kracht van vrije wil? Mensen zien dat de controle steeds strakker getrokken wordt en hoe onze vrije wil, sinds langere tijd, in systemen en modellen geleid is. Als er gesproken wordt over ‘mindcontrol’, gaat het dan uitsluitend om het controleren van het brein?

Hoe vrij beweegt ons bewustzijn in de lagen van deze werkelijkheid? Leven wij eigenlijk wel in een vrije wereld en staan alle mogelijkheden in de kwantumwerkelijkheid voor ons open, of worden wij ‘gedwongen’ tot het maken van keuzes, tussen beperkende opties? Deze werkelijkheid lijkt soms wel een soort bezigheidstherapie, waarin de mens van alles maar overkomt en druk is met afleidingen, gedachten en trauma’s verwerken en… wie ben jij dan?
Ben je bereid in jouw huidige bestaan de kracht van vrije wil in jezelf te onderzoeken en te erkennen? Kom dan naar deze lezing! Ik kijk heel erg uit naar deze avond, om samen met jou, over dit prachtige onderwerp te mogen spreken. Indien dit zo gevoeld wordt, kunnen we de kracht van ons zelf ervaren in zelfbekrachtigingen en oorspronkelijke klanken.

Over Claudia van Zee
Claudia van Zee (1973) vertelt in haar verhalenbundels over ontwaking in het oorspronkelijke Zelf. Met kwantum bewustzijn beschrijft zij de huidige multidimensionale werkelijkheid waar de mensheid zich in bevindt. In november komt Claudia naar Op Hodenpijl voor vier lezingen! Je kunt deze los en als serie boeken, waarin je jezelf kunt onderzoeken en je oorspronkelijke bewustzijn kunt bekrachtigen en heractiveren. Elke emotie kan gevoeld en ervaren worden bij deze lezingen, waar elke avond een andere onderzoeksvraag in het Zelf centraal staat.

Praktische informatie:
Datum: donderdag 16 november 2023
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Prijs: € 25,-.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken.

Datum

donderdag 16 november 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Prijs

€ 25,00

Locatie

Pastoriekamer
Categorie
Claudia van Zee

Organisator

Claudia van Zee
Website
https://claudiavanzee.nl/