Skip to main content

Vrij! – concert – Dennis Kivit

Op zondagmiddag 1 augustus geeft Dennis Kivit – Zen met Den – een concert genaamd VRIJ! Een middag om je vrij te maken van gedachten en verdriet, een middag om te helen en te verbinden. 

Muziek raakt.

Muziek heelt.

Muziek verbindt.

Muziek maakt je VRIJ!

Vrij van gedachten, vrij van verdrieten.

Het ene moment ontroert het je. Het andere moment zet het je stil. En dan weer vol vreugde in beweging.

Wat Dennis kan met zijn muziek is je werkelijk en oprecht raken.

Hij laat zich inspireren door The Beatles en spirituele schrijvers als Eckhart Tolle, maar bovenal wordt Dennis geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf. Dit is de rode draad in zijn eigen repertoire.

Kom langs, doe je ogen dicht en laat je meenemen door de warme stem van Dennis, de bijzondere inleidingen bij de mooiste songs van bv The Beatles en laat de muziek je bewegen!

Get back! Keer terug naar je hart.

Laat de muze je beVRIJden!

Dennis maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek, concentratie en meditatie.

Hij zong voorheen o.a. in Les Miserables en Cats in Carré, en in a capella groep Montezuma’s Revenge en speelt regelmatig met Tijn Touber en kan met zijn stem, zijn muziek en stilte een ervaring neer te zetten die je raakt en die je mee wil maken!

Het is mogelijk om tijdens dit concert te liggen of te zitten.

https://youtu.be/cpuccIvmZOU

Meer info op www.zenmetden.nl

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 01 augustus 2021

Tijd

16:00 - 18:00

Prijs

18,50.

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl