Skip to main content

Vragen aan het Hiernamaals – Margreet van Veen

Margreet ookwel Geertje van Veen is al meer dan 12 jaar internationaal bekend als medium. Op 7 juli geeft Geertje weer een seminar waarbij ze contact zal leggen met overledenen om antwoorden te kunnen geven op vragen. 

Als medium heeft Geertje al jaren contact met overledenen en geeft zij antwoorden op vragen die op aarde niet meer gesteld kunnen worden.

Tijdens de seminar “vragen aan het hiernamaals” legt Geertje contact met de overledenen om antwoorden te kunnen geven op vragen uit het publiek.

Geertje is een medium tussen jou en jouw dierbare overledene zodat je die ene vraag nog kunt stellen, inzichten kunt krijgen in hoe en waarom bepaalde situaties zijn gelopen zoals ze zijn gelopen of waarom juist die ene persoon in jouw leven was.

Er zijn ontelbare vragen denkbaar en geen enkele vraag is vreemd.
Stel vooral die vragen die voor jou zo belangrijk zijn om bijvoorbeeld, alles beter te begrijpen of om zaken een plek te kunnen geven of gewoon uit nieuwsgierigheid.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief een drankje.

Prijs lezing inclusief maaltijd: €41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 07 juli 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€18,50. Incl. maaltijd: €41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl