Skip to main content

Voorouderritueel – Maarten Oversier

Is het tijd om jezelf en je eventuele blokkades beter te leren begrijpen? Kom op zondag 23 juni 2019 naar Op Hodenpijl. Reïncarnatie- en regressietherapeut Maarten Oversier verzorgt in het labyrint bij Hoeve Levenslust een ceremonie met de powwowdrum en songs over de vier windrichtingen van onze voorouders.

Verdiep jezelf meer in de levens van je voorouders. Veel teachings uit de leefgemeenschappen van inheemse volken, en ruim 23 jaar praktijkervaring, heeft mij geleerd dat we onlosmakend verbonden zijn met hun levens. Bij slecht weer vindt het ritueel plaats in de kerk.

Ook te boeken, ons luncharrangement
Voorafgaand aan de workshop is het mogelijk een lunch te reserveren met onze zondagsproeverij en een soep. De lunch start om 13.00 uur in ons restaurant. De lunch is excl. drankjes. Vanaf 13.00 kun je je melden in het restaurant van Op Hodenpijl. Meld je bij het buffet aan voor de rondleiding. Reserveren gewenst.

Prijs: € 19,-
Prijs ritueel & lunch vooraf: € 34,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 23 juni 2019

Tijd

15:00 - 16:30

Prijs

€ 19,-. Incl. lunch: € 34,50

Locatie

Hoeve Levenslust
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl