Skip to main content

Lezing Sjamanistisch opstellingen – Vincent Nijman

Vincent neemt je deze interactieve avond mee in de wereld van Sjamanistische opstellingen. De invloed die jouw geschiedenis (inclusief andere levens en je verbondenheid aan jouw familiesysteem) heeft op jouw gezondheid, je dagelijkse zijn en keuzes die je wel of niet maakt. 

Maak kennis met jouw vloeibaarheid. Vincent laat je kennis maken met het vermogen om jezelf te veranderen door je deze interactieve avond mee te nemen in de wereld van Kyoto opstellingen.

Jouw geschiedenis (je jeugd, je verbondenheid aan jouw familiesysteem en ook andere levens) en ‘trauma’s’ hebben een grotere invloed op jouw gezondheid, je dagelijkse zijn, je fysieke houding en keuzes die je wel of niet maakt dan je je kunt voorstellen. Ze zijn zelfs bepalend voor hoe jij je realiteit, situaties die op je pad komen en relaties manifesteert. Zodra je je dit werkelijk beseft dan weet je ook dat je veel aan jezelf kunt veranderen. Vincent is Sjamanistisch familieopsteller en traumatherapeut. Vanuit de krachtige combinatie van Sjamanisme, Familieopstellingen en traumawerk zijn zijn Kyoto opstellingen ontstaan. In deze vorm van opstellingenwerk start je een proces van heling op die op al deze lagen tegelijk diep transformerend te werk gaat.

Vincent stemt altijd af op de groep en laat het programma afhangen van de energie van de avond. Na deze avond kun je haast niet meer zeggen “zo ben ik nu eenmaal” en krijg je wellicht ook ‘zin om aan jezelf te sleutelen’.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50

Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Lezing & pauzedrankje
Available Tickets: 250

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje

Het "Lezing & pauzedrankje" ticket is uitverkocht. U kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Maaltijd voorafgaand lezing
Available Tickets: 80

Maaltijd: € 23,50

Het "Maaltijd voorafgaand lezing" ticket is uitverkocht. U kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Datum

woensdag 24 april 2024

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 21,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
meer info | reserveer