Skip to main content

Viering van De Spirit – Bonnie, Irina en Jasper

Op zaterdag 11 november brengen Bonnie, Irina en Jasper de viering van De Spirit naar Op Hodenpijl. Een bijzondere avond waarin Bonnie, Irina en Jasper hun gaves combineren. Als zij samen het veld openen, word je je bewust van de ‘andere wereld’ en kan je het ongeziene gaan zien, voelen en horen.

Er gaat een wereld voor je open waar boodschappen van overleden dierbaren worden doorgegeven, helende energie stroomt, liefdevolle aanwezigheid voelbaar is en prachtig geïnspireerde Heartsongs zullen klinken!

Tijdens deze avond maak jij ook kennis met jouw spirit team en hun boodschappen voor jou.

Bonnie is al 30 jaar naast psychologe ook medium en spiritueel leraar en heeft al veel mensen aangeraakt met haar ‘down to earth’ visie en de brug die zij slaat naar de hemel.

Zowel haar boek Hemeltaal, alsook de Levensinitiaties zijn voor velen levensveranderend geweest. Bonnie is initiator van het LevensCollege; een holistisch opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling, mediumschap en levenswijsheid.

Jasper Merle is een muziek-healer die de kracht van klank inzet om te verbinden met universele licht energie. Muziek als een middel om Goddelijke energie tastbaar te maken. Om het hart te raken en de ziel te laten stromen.

Irina Veelders laat jou met andere ogen kijken naar jezelf en de wereld.

Ze brengt werelden samen die ze laat horen in boodschappen en inspiratie uit de Bron en voelen in helende en liefdevolle energie. Irina werkt als docente bij het LevensCollege en maakt deel uit van het healteam daar.

Ook te boeken, ons arrangement (viering inclusief maaltijd)
Speciaal voor deze activiteit bieden wij je het volgende arrangement: een maaltijd in combinatie met de viering. De viering start om 20.00 uur in de kerk.

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de viering.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 33,- inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 60,50

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Datum

zaterdag 11 november 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 33,00

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl