Skip to main content

Zielsrelatie Verdiepingsdag

Op zaterdag 18 juni organiseren systemisch (rouw)coach en soundhealer Clementine Noordzij en energetisch lichtwerker Marianne Kimmel de Zielsrelatie Verdiepingsdag. Een hele dag met likeminded souls in de prachtige en serene omgeving van Op Hodenpijl.

– Wil je ervaren hoe je in één dag je inzicht in je zielsrelatie kan verdiepen?
– Ben je benieuwd hoe je ontspannen kan genieten van jouw zielsrelatiereis, hoe deze ook loopt?
– Wil jij meer invloed krijgen op de diepe gevoelens die je voelt door jouw zielsrelatie?
– En geaard zijn in jouw lichaam en geest, zodat je de zielsrelatiereis in rust, vrijheid en liefde kan ervaren?

Kom dan naar deze prachtige, inzichtgevende en helende Zielsrelatie Verdiepingsdag.

De dag is zorgvuldig opgebouwd, om je op jouw persoonlijke zielsrelatiereis rust en vertrouwen te laten voelen. We laten je hart, ziel en lichaam intensief samenwerken.

Op deze dag zullen Marianne en Clementine, beiden ervaringsdeskundigen in zielsrelaties, jou begeleiden op deze verdiepingsreis door middel van ervaringsgericht en intuïtief delen, Q&A’s, visualisaties, opstellingen en soundhealing. De dag bied je onder meer inzicht, heling en rust in de complexe dynamiek van een zielsrelatiereis.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De dag is inclusief koffie, thee, heerlijke lunch en vitaal water. Diner na afloop is optioneel en voor eigen kosten. We hebben besloten de groep klein te houden voor meer en diepere aandacht voor jouw vraagstukken in je zielsrelatiereis.

Initiatiefnemers en begeleiders

Clementine Noordzij is systemisch therapeut (familieopstellingen), rouwbegeleider, zangeres en soundhealer. Door haar bezielde stem en doorleefde skills brengt ze mensen weer in contact met hun oorspronkelijke, unieke zielsfrequentie en begeleidt ze hen terug in hun eigen kracht, voorbij (voorouderlijke) patronen en blokkades. Ze heeft, als ervaringsdeskundige, een speciale affiniteit met zielsrelaties en rouw.
www.cledesoulcoaching.nl

Marianne Kimmel is tweelingzielconnector, coach en healer en begeleidt mensen die graag inzicht willen krijgen in wat er in hun leven speelt en los willen komen van oude patronen, blokkades en fysieke ongemakken. Ze heeft zich gespecialiseerd in tweelingzielen en zielsverwanten. Ze ziet haar werk als een roeping en begeleidt je met begrip, toewijding en vooral heel veel liefde!
www.sunflowercoaching.nl

Datum: zaterdag 18 juni
Tijd: 9.30 tot 18:00 uur.
Investering: Voor de eerste 10 inschrijvingen geldt een Early Bird prijs van 197 euro (incl. BTW). Daarna zijn de tickets de normale prijs van 222 euro (incl. BTW).

Inschrijven
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door hier te klikken.

Voor meer informatie neem je contact op via tel: 06-25078807 of mail: marianne@sunflowercoaching.nl.

Datum

zaterdag 18 juni 2022

Tijd

09:30 - 18:00

Prijs

€ 197,- early bird € 222,-

Locatie

Zolder
Categorie
QR-code